Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (168)

plakát

Barbie (2023) odpad!

Ani jeden vtip neni postaven tak, aby se mu dalo smat.

plakát

Slovo (2022) odpad!

Strasne. Styl pojeti, kdy kamera bez strihu zabira oblicej pres celou obrazovku treba i pul minuty, i kdyz herec nemluvi, me tak otravil, ze to zkazilo vyskere snahy hercu. Nedavam ani jednu hvezdicku, prestoze nekteri herci by si to zaslouzili. Jestli se to nekomu libi, prosim, ale co tady tim kdo sledoval? Za tohle stat zaplati pres 9 mega..? Eh?

plakát

Skoro normální rodina (2023) (seriál) odpad!

Spoiler alert! Melo to potencial, ale bohuzel je to strasne natazene, nelogicke a hloupe. Prehled nelogicnosti: 1) Farar, ktery lze, to me dostava asi nejvic, 2) nikde neni zadna bezpecnostni kamera, pred barem, u Chrise, na namesti, ktera by sla jako dukaz pouzit, nikde, no tak urcite :) I u nas na sidlisti v horni dolni ji mame u vchodu, 3) U soudu otec rozvine teorii, ze sms cekale ve fronte na odeslani, ok, ale proc se prokuratorka nezeptala, kdyz by to tak bylo, tak proc ty sms teda mazal, hm?, 4) v dokumentech prokuratorky, co matka ofotía, je zminen vyskyt DNA Aminy - kde vzala svedka policie Aminino DNA nebo ona uz byla v evidenci jako nejaky recidivista?, 5) happy end, ze se otec a matka daji zas dohromady, hahaha

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Precizní příběh, herecké výkony, kamera a hlavně střih udělaly z tohoto snímku skutečný skvost. Nenechte se odradit prvním dílem, který je nejslabší - přece jen chvilku trvá, než se člověk zorientuje. S každým dalším díle roste kvalita i napětí. A sedmý díl je prostě grandiózní vyvrocholení!! Doporučuji!

plakát

Tichá bolest (1990) 

Škoda toho přeskakování děje, to působilo spíš rušivě. Váhal jsem mezi 3-4 *

plakát

Dva muži ve městě (1973) 

Depresivní a v některých místech dost přehnané. Zklamání.

plakát

Faunův labyrint (2006) odpad!

Tak tohle bylo opravdu moc. Herci, kteří jsou nesympatičtí jak plesnivý ementál (dokonce i hlavní hrdinka, která by měla vzbuzovat nějaké emoce ve mně spíše vzbuzuje beznaděj). Scénář, který je natahovaný jak uleželý fusekle. Ve všech důležitých scénách prší a spousta dalších klišé. Film s pohádkovými bytostmi, který ale není určen pro děti. Film z válečného prostředí, kde se lidi vraždí, mlátí do hlavy a střílí z 10 centimetrů. Hergot, tak pro koho je tenhle film. A co se na tom komu jako líbí? OK, technické zpracování super. Ale ani za to nedám byť jedinou hvězdu, sory.

plakát

Kandidát (2013) 

V málokterém filmu si divák vůbec všimne, že se na něm podílel i zvukař. Zde ano, ale bohužel v negativním slova smyslu. Hercům není rozumět, občas to řve jak na koncertě, občas není nic pro samou tichost slyšet. Kromě tohoto docel zajímavé zpracování a námět, až na ten závěr tedy...

plakát

Collateral (2004) 

Super thriller s dobrým scénářem, až na závěrečných 15 minut, které se tedy opravdu, ale opravdu nepovedly.

plakát

Reportérka (2015) (seriál) 

To si opravdu NIKDO z dosud hodnotících kolegů absolutního vykrádání House of Cards? Bartoška / Spacey mluví do kamery. Jenže proč nejen mě přijde, že v tomhle je Bartoška absolutně nepřirozený a brutálně šroubovaný. Podobný styl hudby, podobá kamera u titulků. Proč ale kopie není originálu ani trošku trošku rovnocenným soupeřem? Promarněný pokus a snaha napodobovat něco, na co prostě a objektivně tento filmařský tým nemá. Co se děje prvního dílu týká, to jsou opravdu novináři v podstatě převlečení soukromí detektivové? I druhý díl v podstatě potvrdil to, co jsem zde napsal. Vykradený zahraniční seriál. A nejvíc mě baví komentáře ostatních hodnotících, kteří píší, že je ruší text SMS na obrazovce - opět kopie z House of Cards. A ty komentáře jen dokazují, jak moc se to nepovedlo!