Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Romantický

Oblíbení herci (10)

Alan Rickman

Každý ho zná jako Snapea. Jako toho nejpřesnějšího Snapea na světě. Ale Alan Rickman je něco víc. Je to herec, který dá do každé své role to neuchopitelné charisma a talent. Nepamatuju si roli, ve které by si mi nelíbil a to už jsem jeho filmů viděla hodně. Vůbec se J.K. Rowling nedivím, že si ho pro Severuse vyžádala. Jednou snad dostane Oscara za celoživotní dílo, i když na něj nikdy nebyl ani nominován. P.S. Vřele nedoporučuji koukat na film, kde je dabovaný. Neexistuje herec, který by měl tak přitažlivý hlas jako on.
Bude mi tu hrozně moc chybět.

Kevin Bacon

Jeden z těch herců, který nestárne, ale zraje jako víno a jehož hlas bych mohla poslouchat hodiny. 

Richard Hammond

Nejlepší moderátor Británie. Pro mě absolutně bezkonkurenčně. Je to jenom on, kdo dokáže i ze stupidní Total Wipeout udělat oddychovou zábavnou show. A pak samozřejmě taky z  Top Gearu. 

Vladimír Javorský

Hraje neskutečně....uvěřitelně! A to i ve filmech, které jsou jinak mizerné. Doufám, že ještě dostane nějakou pořádnou příležitost. Zasloužil by si ji, hereckou kapacitu na ni skutečně má. 
Celé roky si myslím, že je to naprosto nedoceněný talent, ale naštěstí už dostal toho Lva, takže si toho snad všimne víc lidí.  

Jesse Spencer

Znáte to - všichni máme své dětské slabosti. Tak tohle je ta moje.