Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Poslední recenze (45)

plakát

Irina Palm (2006) 

I přesto, že je Irina Palm téměř standardním, leč musím nechat - maličko chladnějším, evropským fňuksocdramatem, má v sobě (čistě subjektivně) mnohem víc. Inspiraci - bože jaká skvělá práce, hned ji chci, taková pohoda? Noťas na stole, v něm běží filmy, v ruce můj oblíbený ďáblův nástroj a co víc!! odosobněný od leckdy ohyzdné fyzické schrány..Hromady penisů a přitom žádné uhry, špeky a brýle. Podle žaludových sympatií by se odrážela kvalita mé práce..Fuj ty ses nemyl, tumáš bez lubrikantu..Vohrnout, stáhnout..né teď né, za chvíli ti Simpsonovi končej..Při příchodu epického kusu a vokálně příznivých jedinců člověk může plnohodnotně prohnat švába (i přes absenci přírodovědně naučných webvideí). Už měsíc si pravidelně krémuju tlapky .) Kromě inspirace také ideu - Židle s dírou, pro ženy..Nevím, zdali by byl zájem o pracovní pozice, obávám se, že jen málo mužů má 8 hodinový zájem o rybinu..leda vycvičit psy..Představte si tu idylu, muži od glory hole šťastně a spokojeně přicházejí k teplé večeři. Tam najdou usměvavé ženy a prostřený. Suroviny nakoupeny u přešťastných prodavaček hypermarketu..A to všechno proč? V díře je odpověd (a dost možná zakopanej pes)..Jako bonus plus bych tyto díry zavedla z kuchyně do jídelny..aby muž mezi večeří a spánkem mohl opět odosobněně a o to šťastněji prostrčit a utužit tím domácí harmonii..ááách - dost fantazií (bad, bad Horroroch)

plakát

Černá kočka, bílý kocour (1998) 

Jupí tyvole Emire. Neuvěřitelně živelná sonda do balkánských životů, povah, temperamentu a hlavně doplněná geniální balkánskou dechnou..Jako bonus plus a nová severka mého nebe to rozbalí Dadan terrier se svými money, money. Je tu vše a všeho je mraky..Koks, děvky i black jack, hromady trabantů pro prasata, BTSky na vodu. A aby absurdnem nešetřil, bez ptaní tam narval minimálně tři pohádky (a to, dobytek jeden, pomalu najednou) - Dlouhého, širokého a bystrozrakého a kombo Popelky a Malenkou. Jediné co bych trošku okrájela jsou právě ty pasáže, které dávají filmu jméno a tedy vyobrazení vztahu bílé kočky a černého kocoura.(platí i obráceně)..Och je mi letně!

plakát

Velká žranice (1973) 

Hm..tak oproti třeba Salu, je to takový příjemně jemně dekadentní, místy až kakadentní snímek. (Hovno kontroverze, jak všichni tvrdili..fajn dovča, hlad a chtíč na 135 minut). Doceňuji skorem doslovné vyjádření houstnutí vzduchu při erotických scénách. Za vrcholně úpadkové považuji Marccelovo osahávání dvou zvrhle odlišných zadnic. (Tfuj, takhle pomatené vjemy, jednou rukou drtit kámen a druhou těsto hnísti) Kromě doporučení pro potenciální diváky :nekoukat před výplatou, vyžaduje zásobu jídla!, stačí snad už jen dodat, že patrně z tohoto snímku se vyronilo rčení "Dobrého po málu".

Poslední hodnocení (486)

Cesta na Saturn (2008)

15.07.2014

Hra na zajíčka (2010)

19.02.2012

Nejšpinavější hra na světě (1970)

19.02.2012

Třaslavec (1959)

19.02.2012

Re-Animátor (1985)

19.02.2012

Happy End (1967)

30.09.2011

Trio z Belleville (2003)

25.09.2011

Být dýdžej (2011) (TV film)

31.08.2011

Arizona Dream (1993)

17.07.2011

Reklama

Poslední deníček (4)

SRY alefuj

Slibuju aleževážně, listopad řeším komentářně...Plichta s bývalým (fuj, kdo mi vzal bod?) mě k tomu nutí, stejně jako psát je mi po chuti..Znáte to, porozchodová kalba aspoň na měsíc, novovztahová kalba aspoň na dva a teď člověk honí každou minutu (jakože volnej čas.))..Jen co dokoukám skřítka, přestanu sypat písmena na FB :)