Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (309)

plakát

Modelář (2020) 

Po dlouhé době povedený český film, Hádek je vždy zárukou kvality. Ovšem k dosažení prvotřídního formátu tomu něco chybělo.

plakát

Vlastníci (2019) 

Výkony herců jsou naprosto dokonalé, scénář je ale bohužel místy dost ubohý, nepropracovaný. Havelka dostal nápad, rychle ho hodil na papír a u většiny vyhrál. Já mu ale všechno nevěřím.

plakát

Ve službě (2019) 

Je tam spousta přehnaného, nereálného a naivního, když to ale všechno pominu a přivřu oko, docela jsem se bavil.

plakát

Chvilky (2018) 

Boková je velmi dobrá, táhne celý film, jinak je to pro mně námět o ničem.

plakát

Shazam! (2019) 

První polovina filmu velmi dobrá, námět perfektní, jakmile se ale na scéně objevil Zachary Levi, všechlo šlo dolů. Prostě trapas.

plakát

Hastrman (2018) 

Velký dík tvůrcům za to, že tento film vznikl. Bavil mě od začátku do konce. Rovněž mohu pochválit skvělé herecké obsazení. Škoda jenom té nesmělosti celého filmu. Dokážu si představit, že zmiňovaný thriller by mohl jít více do hloubky a mohl by být stejně dobrý, jako například film Je třeba zabít Sekala.

plakát

Vážený diktátore (2017) 

Tenhle film jsem vůbec nebral vážně. To hlavně proto, že je to komedie. Proto mi problémová puberťačka, bláznivá matka a senilní diktátor vůbec nevadili. Naopak mě trojice Rush, Caine, Holmes docela bavila. A to i přes obyčejné, standardní výkony. Prostě jsem to všechno bral s ironií a s nadhledem. Nejspíš bych takové běžné komedii udělil čtyři nebo tři hvězdy, ale protože ve filmu zaznělo několik dobrých vět, nasmál jsem se, a také dávám přednost optimismu před skepsí, naděluji plný počet. Já raději rebely než stádnost.

plakát

Nejtemnější hodina (2017) 

Pro mně nejlepší film roku. Vím, Darkest Hour má slabá místa, ale nějak mi to nevadí. Celkově film působí jak má, předal mi informace té doby, o kterých jsem neměl ani páru, a především mě bavil hlavním představitelem. Gary Oldman si Oskara zaslouží.

plakát

Dunkerk (2017) 

Škoda, že v oskarovém klání nezískal více ocenění, oproti vítěznému snímku by si je rozhodně zasloužil. Christopher Nolan se vytáhl a hlavně nenudil, spíš velmi udivoval.

plakát

Ztracen v džungli (2017) 

Kdybych teď k filmu sesmolil nějaký komentář, nejspíš bych opakoval již napsané. Zkrátka dopodrobna souhlasím s komentářem Alex126.