Lynch se snažil být vždycky divnej a žrali jsme mu to.Ale tohle už i skalním fandům musí přijít trapný.Místo toho aby po letech oprášil stoličku a nahrál aspoň průměrnej celovečerňák si kazí reputaci těmahle sračkama. Když natočím já jak na zahradě buším kladivem do země, pošlou mě do p*dele. Lynchovi z toho udělají znělku.
!SPOILERY! ..... ????? Kde přesně jsem se měl leknout ? Nejděsivější scéna je opravdu ta video sabotage kterou ji ukáže na notebooku. Jinak nevím co bylo vlastně pointou. Podřezanej dědek ve vaně, figurína mrtvé ženské která se třikrát oběví v jiném pokoji, kmitající ručička na magnetofonu ... to má být ten horor ? 2½ až 3
Znamení nebo Válka Světů by ve srovnání s tímhle měly dostat oscara. Monstra byla zase velkofilm, a Rodriguézova Fakulta byla 5x záživnější. Vzhledem k monstrózní produkci a velkému očekávání, naprosto průměrný film průměrného režiséra.
První třičtvrtě hodiny parádní Paranormal Activity. Kdyby to v tomhle duchu šlo dál, neváhal bych s plným bodovím hodnocením. Ale pak se to otočilo a 180° a byl z toho mix Kruhu, Clony, Silent Hillu, Noční můry a možná ještě pár japonských hororů. Naštěstí si to alespoň uchovalo napínavou atmosféru.
Sam Worthington sice láme rekordy co se týče naditosti kasiček světových kin, ale co neláme, jsou rozhodně srdce fanoušků kultovních filmů. Hodně jsem váhal mezi 2 a 3.
Burton uměl vždy tu parádní atmosféru a krajinu vytvořit, a proto mě tady mrzí, že to musely z 95% zvládnout efekty, což z toho Burtona uplně vymazalo. Nakonec z toho je pěkná pohádka i pro ty nejmenší, ale moje velké očekávání to ani zdaleka nenaplnilo. [2 ½ ... 3]
Glendyn Ivin nám ve svém prvním celovečerním počinu nabídl pěkné road movie. Strhaný Hugo Weaving jak ho neznáme na útěku před spravedlností na příč Australskou pouští hledá cestu, která možná nikde nekončí, nebo ano ? " We're blackfellas, then | No, we're mongrels, us. | We're whatever we wanna be."
Parádní příběh ze života samotného režiséra, parádní herecké výkony v čele s Shiou, Downeym, Rosario, Chazzem, no prostě všichni, a ulice New Yorku. Opravdu velké překvapení pro mě.
"Somebody up there likes me, somebody dowh there too" Více než o boji v ringu vypráví tento příběh o boji se sebou samým, a zbabraným životem člověka, který se rukama může živit opravdu jen v ringu. Cesta od malého zlodějíčka ze špinavých ulic New Yorku až po světového šampiona ve střední váze.
Čekal jsem že to bude ujetý, ale čekal jsem akční pecku s trochou ulítlích scének.Zhruba do půlky to šlo podle plánu, dále a strašně zkaženej konec tomu usekl hlavu.
Tak tuhle prasárnu bych čekal spíše od Eli Rotha, no co, Norové mají nejspíš podobného úchyla :D Evil Dead po Norsku s hodně velkými prvky komedie, čímž se ale film netajil a tahle srandovní prasečina vznikla záměrně. Němci si přišli pro svůj poklad a tuhle válku vyhráli, no nevadí, Tarantinovi hoši to Němcům vrátí :)
Velice hezké z vizuálního pohledu, zpomalené záběry, rvačky a to všechno je skvělé, jenže tomu moc a moc ubírá dlouhá až nudná stopáž do které byly všechny pěkné věci málo.Jediné dvě postavy Rorschach a Laurie Jupiter se mi tak nějak líbili.Škoda.
Hodně zlváštní film, hodně zvláštní na Olivera Stonea, hodně zvláštní v tom jakým způsobem je natočen, hodně zvláštní v kameře, hodně zvláštní v občas trochu ujeté muzice, a hodně zvláštní že bych Billyho Thortona bez titulků nepoznal :D Ale tyhle zvláštnosti z toho dělají skvělou podívanou.
Tak jako ve Stalo se lidé zblázní a začnou se zabíjet, Slepota je velmi podobným epidemickým filmem. A stejně tak jako si Shalayman ve Stalo se výrazně pohoršil, i Meirelles ve Slepotě znatelně oslábl. Tyto dva filmy mi přišli dosti podobné nejen dějem ale i kvalitou, proto tři.
Podivuhodný případ Benjamina Buttona je pro mě něco jako Forrest Gump nebo Vykoupení z věznice Shawshank. Kdo by to tušil že se v dnes zkažené době komerčními rádoby trháky natočí film který ve mně zanechá tak přijemný dojem, a ačkoli jsem Benjamina viděl "zatím jen jednou", nevyhnutelně se mi řadí mezi moje nejoblíbenější a nejkrásnější.
10 Minutes (2010)
10 minut zabere volit ? Mě s*ali i ty dvě minuty keců.
3 Rs, The (2011)
Innkeepers, The (2011)
Sledování (1998)
Nolan je strašně chytrej člověk.
Gilda (1946)
Už vím proč chtěl Andy Dufresne do cely Ritu Hayworthovou.
Terapie (TV seriál) (2011)
Po dvou epizodách ...
30 případů majora Zemana (TV seriál) (1974)
Studna je za PĚT, jinak tak nějak průměr.
Super 8 (2011)
Insidious (2010)
Lights Out (TV seriál) (2011)
after Episode One
Zabijáci z Westbricku (2009)
Jak se může někdo opovážit, přišít tomuhle nálepku "In visual style of Sin City" ??? Hvězdička za Erica Robertse
Souboj Titánů (2010)
Alenka v říši divů (2010)
Crazy Heart (2009)
Od "Duda" Bridgesův nejlepší výkon, zasloužená soška !
Seriózní muž (2009)
Už "Po přečtení splate" ukázalo že Coenovi slábnou, nebo mají jen špatné období, kdo ví.
Zombieland (2009)
" Nejlepší věc na Zombielandu? Žádné nové statusy na Facebooku "
Poslední výlet (2009)
Průvodce k rozpoznání tvých svatých (2006)
Antikrist (2009)
Prolog 5*, Epilog 5*, zbytek 1*
Někdo tam nahoře mě má rád (1956)
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009)
Mrtvý sníh (2009)
Strážci - Watchmen (2009)
Hra s nevěrou (2005)
Clive Owen s Anistonovou hrají dobře, celkem dobrá zápletka ale jinak film ničím neohromí, průměr, 3 a půl.
U-Turn (1997)
Kurýr 3 (2008)
Statham je dobrej, scény s bitkama taky supr, jen mi vždycky hrozně sníží zážitek ta přehnanost.
Slepota (2008)
Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)
Gran Torino (2008)
Drsný Walt Kowalski řeší mezirasové spory chvalitebně, Výměnu ale letos netrumfne.
Max Payne (2008)
Kromě shodných jmen a názvů to nemělo se hrou vůbec nic společného,což mě mrzelo nejvíc.2 a půl.