Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (271)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Peckoidní tahání za nos a i když mě ten konec na začátku napadl tak jsem ho pro nesmyslnost zavrhl. A tak to má u takových filmu být. Prostě nevědět.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Pro děti to je asi z jedné třetiny další dvě třetiny zabírají Matrix a 1984, což děti nejsou schopny pobrat. Připočtěte k tomu originální vizuální pojetí (ÚPLNĚ všechno z Lega) a ždibec 2001: Vesmírné oddysey a mátě něco co musí vidět všichni. A hlavně: VŠECHNO JE TU BOŽÍ!!!

plakát

Přežij! (2007) 

Jednoduchý nápad, jednoduché provedení, jednoduché sdělení, ideální stav

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Řeknu k tomu dvě věci, v životě bych si nevzal takový stíhačky jako byli manželky hlavních hrdinů a konec musel točit David Lynch, protože absolutně nedává smysl

plakát

Náhlý úder (1983) 

Mám rád, Clinta Eastwooda, mám rád Harryho Callahana a jeho šestiraňák, ale stejně jako Harry nemám rád nedořešené věci, bohužel to se tu stalo.

plakát

Jízda (1994) 

Nelze popsat jinak, než neeeehooooráááááznnnááááá pohodička, léto, auto bez střechy, Aňa Geislerová. Tyto čtyři věci dávají divákovi víc duševního klidu, než roční pobyt v budhistickém klášteře.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

O chloupek lepší jak první Hobit, komu se nelíbila jednička má prostě smůlu. Pro nás ostatní Lembasové hlavy je druhý Hobit zase přesně takový jaký jsme čekali a chtěli. A Legolas na štítu z Dvou věží je hadra proti tomu co předvádí tady. Hvězdička dolů za Medděda ten mě opravdu sklamal.

plakát

Holky z naší školky (2007) 

Tyhle magořiny vychází jenom angličanům, ale je fakt, že to mohlo být i šílenější a rozhodně by to tomu prospělo. Ale jako oddychovka od ,,velevážných" britských komedií to funguje dokonale.

plakát

Důvěrnosti (2007) 

Sice nijak objevně natočený film, ale když má jít na dřeň tak na ni jde (není to sice moc časté, o to je to silnější).