Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Poslední recenze (127)

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

"All right, pussy, pussy, pussy! Come on in pussy lovers! Here at the Titty Twister we're slashing pussy in half! Give us an offer on our vast selection of pussy, this is a pussy blow out! All right, we got white pussy, black pussy, Spanish pussy, yellow pussy, we got hot pussy, cold pussy, we got wet pussy, we got smelly pussy, we got hairy pussy, bloody pussy, we got snappin' pussy, we got silk pussy, velvet pussy, Naugahyde pussy, we even got horse pussy, dog pussy, chicken pussy! Come on, you want pussy, come on in, pussy lovers! If we don't got it, you don't want it! Come on in, pussy lovers! Attention pussy shoppers! Take advantage of our penny pussy sale! If you buy one piece of pussy at the regular price, you get another piece of pussy of equal or lesser value for only a penny! Try and beat pussy for a penny! If you can find cheaper pussy anywhere else, fuck it!" Něco mi říká, že předchozí citace je lepší než jakýkoliv komentář. Zkrátka Rodroguez/Tarantino nejhrubšího zrna. Kdyby se celý film nesl v duchu první půlky, měl bych Od Soumraku do úsvitu snad ještě radši než Planetu terror. Bohužel vyvražďovačky nemám rád, i když se to stále snaží zachránit geniální hlášky. Takhle se nakonec musím uchýlit ke 4*.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

"Good dragons under the control of bad people do bad things." Jak vycvičit draka trpí klasickým prokletím dvojky. Už nejde třetinu stopáže představovat charaktery a svět, ale musí se přijít se zajímavým příběhem. To se bohužel vůbec nepovedlo, příběh je lineární, v některých momentech nedává moc smysl a nepřináší jak v jedničce hezké poselství na závěr. Je to celkem škoda, vezmeme-li v potaz, že v jeden moment jsem si začal říkat, že pokud se vydají s příběhem jedním konkrétním směrem, začnou si hrát s zajímavou myšlenkou a dojde i na poselství nakonec. To se bohužel nestalo. Na druhou stranu velkým tahounem je opět vynikající animace, zvláště pak mimika hlavního draka je pastva pro oči. Zkrátka sledování jsem si užil, ale jednička to prostě není.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

"What are you, Thor, god of hammers?" Ragnarok je pro mě definitivní potvrzení, že už je na mě superhrdinských filmů prostě moc. Paradoxní na tom je, že Ragnarok je dokonce dost jiný než ostatní Marvel filmy, kdy je postaven spíše na sebeparodování a a pomyslném pomrkávání na diváka, který nejrůznější narážky zachytí a baví ho. Kdybych viděl před 2 roky, nebál bych se tvrdit, že možná sáhnu k 5* hodnocení, nicméně scény, o kterých vím, že bych se u nich dobře zasmál, mě míjely a já tak po shlédnutí cítil zase jenom "meh" pocit, který se v poslední době dostavuje u každého sledování Marvel filmu. Možná jsem jen sledoval ve špatný den.

Poslední hodnocení (1 278)

Ted Lasso (2020) (seriál)

09.03.2024

Indiana Jones a nástroj osudu (2023)

09.03.2024

Duna: Část druhá (2024)

09.03.2024

Čas probuzení (1990)

02.03.2024

Palm Springs (2020)

14.02.2024

Svobodná umění (2012)

14.02.2024

Taxikář (1976)

18.11.2023

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi (2022) (seriál)

21.09.2023

Super Mario Bros. ve filmu (2023)

20.09.2023

Reklama

Poslední deníček (1)

1.

Můj milý deničku, Ennio už nemá stejně Oscarů jako já. Všechno je, jak má být.