Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Zklamani. Jedna hvezda za Charlize a Chrise a druha za vizualni stranku. Ale obsahove i scenaristicky jedna velka patlanice. Vsechny dobre nakrocene sceny a dejove linie jsou hned utnuty. Monolog Snehurky pred bojem je neuveritelne stupidni a vubec Kristen se mi v te roli nejak extra nelibila, neprirostla mi k srdci a ze bych ji jako Snehurce prala vitezstvi, tak to uz teprve ne, spis me srala se svym typickym mucednickym vyrazem. Nejvic me asi bavila postava Huntsmana, ale ten moc prostoru nedostal. Postava Williama zbytecna. Scena s tou zenskou osadou se tam nehodila ani trochu. Mohlo to byt cele temnejsi, drsnejsi klidne i nechutnejsi. Hodne lidi tady pise, ze je to vykradacka Pana prstenu, Narnie, Robina Hooda, Legendy a buhvi ceho jeste, s cimz souhlasim, ale me to dost pripomelo Stardust a postava Charlize byla jak Michelle Pfeiffer, ktera chce taky srdce spadle hvezdy, aby byla zas mlada. Az na to, ze Stardust ma hlavu i patu a je daleko povedenejsi.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) odpad!

Pro me jeden z nejhorsich filmovych zazitku, hodina a pul o hovne - svatbe, libankach, hrani sachu, ke vsemu prolozene neskutecne trapnymi dialogy a posledni cca pul hodiny se teda neco zacne konecne dit..Telepaticka scena vlkodlaku, kde maji hlasy jak Transformers, prvni sex, digitalne nepovedeny vklodlaci, digitalne nepovedene dite..V jednicce upiri vypadali aspon tak nejak normalne, ted uz by umelejsi byt nemohli..Jediny, co se povedlo, je pocitacove vychrtla Bella, na kterou se skoro neda koukat..Muj nazor je, ze posledni dil nemeli vubec rozdelovat, svatbu a vse okolo mohli zkratit na 20 minut a asi by to bylo i koukatelne, ale je jasne, proc to rozdelili..Nejsem predpojata, jednicka se mi i docela libila, ale tohle nemuze nikdo myslet vazne..

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Půl hodina navíc by možná film zachránila, ale asi neměli čas. Přišlo mi to spíš jako takový hrubý náčrt, který by stálo za to trochu propracovat. Ani nebyla možnost sžít se s postavami a někdy jsem ani nechápala jejich jednání (např. postava Amandy Seyfried - potká Justina, zaplave si s nim v moři a celý její život a rodina jdou stranou. A taky teda s tou hroznou parukou a makeupem připomínala spíš nějakou prostitutku než bohatou dcerunku). Co se mi líbilo, byla třeba scéna, kdy umírá Willova matka. Není to vyloženě špatnej film, námět je povedenej, ale zpracování mě zklamalo, čekala jsem víc.

plakát

Mořská panna, Aquamarine (2006) odpad!

ze ja si dneska radsi neprispala a tu tv jsem vubec zapinala, totalni p*covina a ztrata casu, to snad ani nemohli myslet vazne..

plakát

I'm Still Here (2010) 

Přiznávám, že po včerejším shlédnutí nemám absolutní ponětí, jak tenhle dokument hodnotit, možná časem, až se mi to rozloží v hlavě, ale pokud vůbec..Asi jsem úplně nepochopila, co tím chtěl J.P. říci..Viděla jsem jeho poslední vystoupení u Lettermana ze září 2010, kde všechno vysvětlil, ale já stejně pořád koukám s otevřenou pusou, co že se to stalo. Jediné, co můžu říct je, že je to neuvěřitelný pan Herec, protože celý jeho výkon je uvěřitelný až tak, že mi spíš vrtá hlavou, jestli vůbec hrál a jen se dočasně nezbláznil a když přišel k sobě, začal říkat, že vážně šlo jen o "hoax". Ale klobouk dolu teda a těším se na jeho další projekty.

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Příjemná oddechová komedie, skvělý Harrison Ford i má oblíbená Rachel McAdams, snesitelná Diane Keaton. Bavilo mě to, při sledování workoholické Rachel McAdams jsem si pěkně odpočinula, ale co se týče děje, nejedná se o nic převratného a od začátku je jasné, co se bude dít i jak to celé skončí.

plakát

Děti noci (2008) odpad!

Naprosto o ničem, dosti zoufalý pokus o rádoby nezávislé drama, který jsem jim vážně nesežrala. Další důkaz úpadku české kinematografie a pro mě jen utvrzení v tom, že moje rozhodnutí nechodit na české filmy do kina, není vůbec špatné. Neříkám, že každý film nutně musí mít nějaké poselství, ale co tohle má divákům dát? Issová mě navíc celou dobu jen neuvěřitelně iritovala jak svým výrazem, tak i stupidními dialogy, začínám k této slečně mít averzi.

plakát

Nine (2009) 

Celkem zklamání a i důkaz toho, že hodně velkých herců pohromadě není vždy zárukou úžasného filmu. Nevýrazné písně a velmi nudný děj, přiznávám, že jsem na chvíli v kině usnula, protože se to celé neskutečně táhlo.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Od podobných filmů vážně neočekávám nic převratného, ale tohle bylo vážně moc. Jednička byla ještě průměrná oddechovka, ale toto bylo hodně špatné. Hysterické, uječené, hloupé a celkově urážející snad pro všechny holky i ženy + ani samotná móda nestála za nic.