Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 556)

plakát

ABBA: Koncert (1980) (koncert) 

Hudba hrave prevysuje obrazovy zaznam...

plakát

Aberdeen (2000) 

Neoriginalni scenar, ktery ma festivalove ambice. Film plny klise a scen, ktere za par desitek hodin snad ani nejdou stihnout. Cekal jsem vice, cely Aberdeen de facto stoji na vyborne trojici Headey, Skarsgard a Hart. Myslim, ze v "Molandove Skandinavii" vznikly desitky lepsich socialnich dramat.

plakát

About Love (2005) 

Zajimavy koprodukcni projekt, kdy tri zahranicni reziseri ve trech asijskych metropolich natoci tri povidky se spolecnym jmenovatelem-laska. Osobne se mi nejvice libila posledni povidka od Yibaie Zhanga ze Shanghaie. Li Xiaolu zahrala nestastne zamilovanou divku skvele a japonsky student (Tsukamoto) byl poradny kokot:-). Pekna je tez uvodni epizoda od Simojamy Tena z Tokia, ktera misty pusobi az mysteriozne. Skoda prostredni povidky, ktera je neskutecne nudna a misty az protivna. Po precteni jinych komentaru jsem rad, ze nejsem jediny.

plakát

Absolutní sto (2001) 

Nadstandardne zpracovane drama z povalecne Jugoslavie o dvou bratrech, kteri neziji uplne stastny zivot. Vyborna atmosfera, ktere znacne napomaha prostredi periferie Belehradu a napadita kamera. Rada zajimavych postav z podsveti, vyborny herecky vykon Vuka Kostice. Povedene drama, kteremu k dokonalosti chybi jen malo...

plakát

Absťák (2021) (seriál) 

No jo, a tak si s nami mocnosti hraji ve vsech odvetvich... Ve sve podstate sokujici serial, kteremu nejde nic vytknout a velmi realisticky se venuje jedne kauze , ktera ovlivnila zdravi nejednomu pacientovi. Pet hvezdicek nedavam jenom proto, ze nebudu mit potrebu serial jeste nekdy videt.

plakát

Abstinent (2019) 

Abstinent ma co rict, zdarile jsou i dialogy. Filmove zpracovani je vsak slabe, divacky neatraktivni, spatne vedeni hercu, kamera...

plakát

Absurdistán (2006) 

Tak absurdni to tedy je. Vubec bych se nedivil, kdyby to na planete jednou tak vypadalo:-). Dobry namet, ktery neni dotahnuty do konce, misty to ale sranda je a herci jsou sympaticti.

plakát

...a bude hůř (2007) 

Bohuzel nemam srovnani s knihou, film se mi vsak libil svou atmosferou, hereckym obsazenim ( Spina nemel chybu ) a misty i vtipem. Velmi zajimavy a odvazny pocin, vyborna hudba a kamera. Jen bych v ramci autenticnosti nechal holkam zarust v podpazi a vymenil jednomu chlapkovi svetr, ktery mel obleceny behem fotbaloveho stretnuti ( tyto svetry se zde objevily az po revoluci diky vietnamskym trhovcum ). Nelibil se mi velmi naivni utek pred VB ke konci filmu, jinak hodnotim pozitivne.

plakát

Acid House (1998) 

Ve sve dobe jeden z mych nejkultovnejsich filmu, na ktery nikdy nezapomenu... Vyborny Bremner.

plakát

A co dále, Baltazare (1966) 

Ackoliv mi podobne filmy nevadi, s Baltazarem jsem mel problem od zacatku. Ma prvni zkusenost s reziserem Bressonem.