Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 556)

plakát

Matka v trapu (2024) 

Vsechny postavy jsou neskutecne umele, stejne jako scenar. Vtipu je tam taky jako safranu. Alespon pekna kamera a zajimave interiery (taky svym zpusobem umele), coz je strasne malo. Nevidet film v kine, ale v televizi, asi bych dal o hvezdicku mene...

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Par pripominek bych mel, ale jinak se jedna o velice povedeny kriminalni serial, natoceny podle skutecnych udalosti. Skoda, ze je pachatel znamy od zacatku. Ale Petr Uhlik predvedl uzasny herecky koncert a byla radost ho sledovat. Velmi dobre jsou zahrane a popsane i ostatni postavy. Zanrova atmosfera povedena, jen mi serial prisel az moc apoliticky. At uz v dialozich, tak ve vyprave, kde jsem zaznamenal snad jen jednu rudou hvezdu nad policejnim vchodem. Ale celkove nadprumerny pocin, ktery mi udelal radost.

plakát

Barbie (2023) 

Vubec jsem nevedel do ceho jdu a musim rict, ze jsem se bavil od zacatku do konce. Prislo mi to neskutecne trefne a vtipne. Margot Robbie vynikajici, jako snad vzdy. Gosling ale zdatne sekunduje. Maximalne zabavne...

plakát

Bod obnovy (2023) 

Sci-fi neni muj vyhledavany zanr, ale zde jsem se nechal zlakat plakatem na moji MHD zastavce a po delsi dobe se opet vydal do kina. Namet zajimavy, tu budoucnost ale meli jeste posunout. Nemyslim si, ze se do roku 41 stihne takova rozsahla moderni vystavba. Ve srovnani s architekturou si myslim, ze vozovy park zustal hodne pozadu. Ale to neni podstatne. Pokud clovek nad dejem a kazdou drobnosti moc neuvazuje, dostane se mu solidniho filmoveho zazitku s celkem zajimavym hereckym obsazenim. Je to uveritelne zahrane s dobrymi dialogy. Na ceske pomery hodne originalni a povedene. Zaokrouhluji smerem nahoru.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

Urcite se to dalo udelat ve vsech smerech lepe... Ale namet je dobry, byl jsem zvedavy, jak to dopadne a musim rict, ze me zaver nezklamal. Na televizni film, mozna i lepsi prumer.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Skoda, ze vsechny dily nebyly tak zabavne jako ten posledni... Na dalsi serial od Prusinovskeho jsem se tesil. Bohuzel me to zklamalo a hodnotim to jako nejslabsi rezisersky pocin. Nic proti Brnu, tohle ale byla nuda jako hrom.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Jsem verny konzument nasich kriminalek na CT a jsem tedy zvykly na ledacos. Docent je sverazny sam o sobe ustredni hereckou dvojici. Ta muze byt zabavna i otravna. Urcite vsak sotva verohodna... Nametem a zpracovanim Jiri Strach sam sebe neprekonal. Ale na nedelni vecer jako jednorazovou jednohubku se to zbastit da.

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Na serial jsem se hodne tesil. Namet je vice jak atraktivni. Zadny propadak to neni, presto me to ke konci uz trochu zklamalo. Uplne vidim, jak nejaka prazska vysetrovatelka si jede zastrilet do Afganistanu... Vice se to melo zamerit na ty holky tam a jejich zachranu. Akcni sceny nic moc, ale dialogy a herecke vykony dobre. Pavla Gajdosikova je za me jedna z nejhezcich nasich herecek.

plakát

Ještěr (2023) 

Myslim, ze krimi zanru se v poslednich letech dari. Jester je toho dukazem ve vsech smerech. Vyborny hlavni hrdina, dobry pribeh a velmi dobra atmosfera. Ja byl spokojeny.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Dalsi z tech vanocnich pohadek, ktere si divak za nejakou dobu jen sotva vybavi. Mohlo byt vice vtipu, sviznejsi tempo... Ale jinak takovy ten dnesni prumer, no...