Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 532)

plakát

Slepá bába (2005) 

Balabanov se vraci ke svemu oblibenemu tematu, kriminality ve velkych ruskych mestech v 90. letech minuleho stoleti. Bohuzel film nedosahuje kvalit jako treba Bratr a jeho pokracovani... Ale da se na to i pres svuj nadhled a vtip v klidu podivat.

plakát

Koncert na konci léta (1979) 

Antonin Dvorak, Vlacil, Vinklar, Hlavacova... Vsechno dobry, presto vznikl film, ktery me svym tempem a vlastne i pribehem celkem dost nudil.

plakát

Noc následujícího dne (1968) 

Po vizualni strance neni co vytknout, i pres americkou produkci je nadech Francie zretelny. Radost udela i herecke obsazeni a tajemna atmosfera. Bohuzel chybi vice akce a sviznejsi tempo.

plakát

Mlha (1980) 

Nejakou latku napeti a mysteriozni atmosfery to ma, ale mlha me nechala jinak klidnym.

plakát

Tajemná záře nad Pacifikem (1980) 

Celkem zajimavy namet a minimalne ve sve dojmy dost atraktivni. Ale potencial mi prijde nevyuzity a to vicemene ve vsech smerech. Vice jak prumer dat nemuzu.

plakát

Příběhy Cheeche a Chonga (1980) 

Tato silena dvojice me pobavila. Cim vetsi kokotina, tim me to vice rozesmalo. Na me funguje i po letech.-).

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Par pripominek bych mel, ale jinak se jedna o velice povedeny kriminalni serial, natoceny podle skutecnych udalosti. Skoda, ze je pachatel znamy od zacatku. Ale Petr Uhlik predvedl uzasny herecky koncert a byla radost ho sledovat. Velmi dobre jsou zahrane a popsane i ostatni postavy. Zanrova atmosfera povedena, jen mi serial prisel az moc apoliticky. At uz v dialozich, tak ve vyprave, kde jsem zaznamenal snad jen jednu rudou hvezdu nad policejnim vchodem. Ale celkove nadprumerny pocin, ktery mi udelal radost.

plakát

Tři od moře (1979) 

Nic proti koprodukcnim filmum z doby socialismu a uz vubec nic proti detskym filmum... Ale toto je neskutecne nezazivny a nudny film pro mladez. Nebyt tech melounu, atraktivniho prostredi a mlade Evy Jenickove..., tak nevim...

plakát

Pevnost na Rýně (1962) 

Zajimavy namet. Bohuzel jsem mel problem s verohodnosti pribehu a i pres velmi dobre herecke obsazeni, jsem neveril ani hlavnim postavam.

plakát

Elvis (2022) 

Na zacatku pozitivne zaujme napadita rezie, ktera, mj. diky velkoryse stopazi zacne brzy nudit. A vzhledem k tomu, jaky byl Presley ikonou a jaky zivot zil, tak scenar a film je proste slaby... A neveril jsem ani Butlerovi jeho roli.