Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 554)

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Skoda, ze vsechny dily nebyly tak zabavne jako ten posledni... Na dalsi serial od Prusinovskeho jsem se tesil. Bohuzel me to zklamalo a hodnotim to jako nejslabsi rezisersky pocin. Nic proti Brnu, tohle ale byla nuda jako hrom.

plakát

Fresh (2022) 

Prvni "obycejna" polovina me bavila jeste vice. Hlavne svou prirozenosti a chovanim postav. Prijemne prekvapeni, ktere fanousky zanru musi bavit!

plakát

Heroin (1970) 

Vyborny Gabin v roli statkare. Velmi dobre vykreslena hlavni postava, na ktere film stoji. Dobra atmosfera a pekna kamera. Dejove uz mi to tolik nesedi a zustanu jen u prumerneho hodnoceni.

plakát

Příběh Marie (2014) 

Treti film se stejnym nametem, co jsem videl a nemohu objektivne hodnotit. Byt hluchy a slepy zaroven je ta nejdesivejsi predstava. Videl jsem poprve a naposledy.

plakát

Bhaag Milkha Bhaag (2013) 

S indickym filmem to je stejne jako s navstevou teto zeme, ochutnanim mistni kuchyne, hudby, kultury... Bud ji milujete nebo zatracujete. Ja na ni ocenuji sve kouzlo, neopakovatelnou atmosferu a osobitost, tedy se radim do prvni skupiny. Nas Emil je proste o rad vyse, ale i Milkha Singh umi zaujmout. Dobre natocene historicke drama. Bavilo i pres svou velkorysou stopaz.

plakát

Život je jen jeden (2011) 

Myslim, ze i na indicke pomery jde o kycovitou zalezitost. Mozna, kdyby jely do Spanelska tri Indky, bavilo by me to vice.-). Jinak pohadka pro Indy a reklama na Spanelsko.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Jsem verny konzument nasich kriminalek na CT a jsem tedy zvykly na ledacos. Docent je sverazny sam o sobe ustredni hereckou dvojici. Ta muze byt zabavna i otravna. Urcite vsak sotva verohodna... Nametem a zpracovanim Jiri Strach sam sebe neprekonal. Ale na nedelni vecer jako jednorazovou jednohubku se to zbastit da.

plakát

Cincinnati Kid (1965) 

Film je pro me zklamanim. McQueen a jeho osobnost kraluje v kazdem jeho zaberu, slusna dobova atmosfera. Dejove to je ale takove mdle, roztahane se spoustou nezajimavych momentu. Pokud vas nezajima herecke obsazeni ani poker, asi bych tento film nedoporucil.

plakát

Jak zabít svou ženu (1965) 

Humor, styl vypraveni a Jack Lemmon jsou spolecnym prvkem spousty filmu te doby. A i kdyz se Stanley Ford snazi, je tato komedie spise prumerna. I pres velmi vdecny namet.

plakát

Christine (1983) 

Film urceny hlavne dospivajici mladezi. Ve svem zanru urcite nedela ostudu ani dnes. Nablyskany veteran umel oslovit.