Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 556)

plakát

Podezření (1990) 

Snad ve vsech smerech prumerny film. Nezaujal scenar, ani styl vypraveni.

plakát

Invaze lupičů těl (1956) 

Vyborny namet. Neskutecne dobre budovana atmosfera a skvela kamera. Je velka skoda, ze zadny z desitek televiznich programu nevenuje prostor filmum z teto doby...

plakát

Zálesák (1966) 

Ale jo, pekny dobrodruzny film s velmi lehkym zachvevem romantiky. Sice na dobu sveho vzniku pusobi ponekud zastarale, ale sve kouzlo to ma. Prirodni scenerie krasne. Herecke vykony mohly byt asi lepsi. Eve jako nema zena je pro manzelstvi primo idealni.-).

plakát

Noc oživlých mrtvol (1990) 

Zombie filmy, hlavne ty z osmdesatych let mam rad. Tento mi ale prijde malo akcni a cela rada zaberu pusobi spise usmevne, jak strasidelne. Ale jako jednohubka k vinu a tycinkam..., proc ne?!

plakát

Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (1972) (TV film) 

Pro dnesniho divaka je tato pohadka jen obtizne koukatelna. Oceni ji jen pametnici a pak fanousci Hany Maciuchove, kterou vnimam jako jednu z nasich nejhezcich herecek 70. let.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Moc jsem se na tuto novou pohadku tesil a o to vice jsem byl zklamany. Casova smycka zacala relativne brzy nudit. Nezaujala me ani predigitalizovana podoba. Herci fajn, ale celkovy dojem to moc nenapravilo. Podobny pocit mela i ma desetileta dcera. Jak jsem pri hodnoceni ceskych pohadek temer vzdy velkorysy. Tady musim trochu proti proudu.

plakát

Kluci ze zámku (2000) (seriál) 

Roztomile zabery na zviratka, ktera minimalne vytvari nejaky srozumitelnejsi dej.

plakát

Hnízdo (2020) (seriál) 

Jedine, co mohu serialu vytknout je, ze se policie ani v naznaku nezajimala, jak a proc se mrtve telo dostalo ze stavby. Jinak se jedna o serial s opravdu dobrym scenarem, ve kterem snad vsechny dialogy maji sve misto. Velmi dobre herecke vykony, zvlast pro ceske divaky ne uplne "ohrane tvare". Slusna rezie. Tesil jsem se na kazdy novy dil. S hodnocenim jsem na hrane, ale priklanim se k maximalnimu hodnoceni. Vzhledem k puvodu vzniku.