Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 180)

plakát

Jeden den (2024) (seriál) 

Tak tenhle seriál mi zlomil srdce.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Nemyslela jsem, že se dočkám dne, kdy budu opěvovat Čechy za tolik vydařený true crime, že nebudu chtít, aby skončilo. Fakt pecka! Naprosto výborný herecký výkony od všech zúčastněných, skvělá kamera, atmosféra. Těším se na další radu.

plakát

Věřte mi: Únos Lisy McVeyové (2018) (TV film) 

Výborný televizní film a po dlouhé době záležitost, která mě naprosto pohltila. O příběhu Lisy jsem věděla už předtím z instagramu a až díl Opravdových zločinů mě vyburcoval k tomu se na film konečně podívat. Na televizní počin se to opravdu povedlo, příběh Lisy je neuvěřitelný a jsem ráda, že příběh měl dobrý konec.

plakát

Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových (2023) (seriál) 

I will stand with you between the Heavens and the Earth. I will tell you where you are. Wow! Velice dojemná záležitost a rozhodně to nejlepší, co svět Bridgertonů přinesl. Tuším, že kdyby zde všichni neřešili etnikum postav, má daleko lepší hodnocení. A nechápu proč, pokud jste se světem Bridgertonů seznámeni, tak už snad dávno víte, že jde o fikci.

plakát

Cesta svatojánských mušek (2021) (seriál) 

Nádherný a dojemný příběh o přátelství napříč dekádami. Katherine Heigl si mě konečně získala. Bravo. Jen zapomenutého psa mi bylo trochu líto, nechápu, proč do scénáře furt cpát domácí mazlíčky, když na ně posléze tvůrci zapomenou:D

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Když jsem zahlédla ukázku na Netflixu, říkala jsem si, že půjde o další přiblblý sitcom překypující nesympatickými postavami. Ach, jak jsem se mýlila! Respektive, rodina Dunphyů mi moc sympatická není, ale stejně jsem si je nějakým způsobem dokázala zamilovat. Nejlepší je rozhodně Gloria a gay páreček s jejich vykutálenou dcerunkou. Geniální záležitost, co mě rozesměje i v nejtemnějších chvílích.

plakát

Viník (2021) 

Nepřijde mi to hodnocení tady úplně férové, když čtu, že každý kdo dal nízké hodnocení porovnával s Tísňovou linkou. Já byla po celou dobu Jakeova hereckého koncertu napnutá jak kšandy. Jeho emoce a napínavá atmosféra mě přikovaly k obrazovce jako dlouho žádný snímek ne.

plakát

Neuvěřitelná (2019) (seriál) 

Je strašně smutné a opravdu NEUVĚŘITELNÉ, že se něco takového děje. Bohužel celkem na denním pořádku. A věřte, že jste součástí problému, pokud musíte veřejně ventilovat, že podle vás jsou daleko horší věci než znásilnění a problém zlehčovat. Slečna tady by zasloužila pár facek, její jediná omluva by mohla být to, že se ještě jedná o školačku, která ani pořádně neví, co píše. Jinak minisérie je tragickou ukázkou toho, že systém dost často selhává. Víceméně "happy" end jako tady (nevím do jaké míry inspirovaný skutečností) se většinou v takových případech nekoná. Možná, že pro někoho to bylo utahané, ale mě si všechny hlavní představitelky hrozně získaly. Úžasné výkony.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

People should not be afraid of their governments, governments should be afraid of their people Film z roku 2005 a bože, tak moc aktuální v roce 2021... Důkaz, že když se chce, tak DC sakra umí, a o sto procent líp, jak Marvel. Ideas are bulletproof.

plakát

Elita (2018) (seriál) 

Pro mě obrovský překvapení. Nenechte se odradit komentáři typu "španělská gossip girl", protože tady se klasická přihlouplá záležitost pro teenagery, co řeší akorát prkotiny vlastně vůbec nekoná. Všichni hlavní ""hrdinové"" jsou neskutečně na pěst, ale stejně se nemůžu odtrhnout.