Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 180)

plakát

Jeden den (2024) (seriál) 

Tak tenhle seriál mi zlomil srdce.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Nemyslela jsem, že se dočkám dne, kdy budu opěvovat Čechy za tolik vydařený true crime, že nebudu chtít, aby skončilo. Fakt pecka! Naprosto výborný herecký výkony od všech zúčastněných, skvělá kamera, atmosféra. Těším se na další radu.

plakát

Dívka, která unikla: Příběh Kary Robinsonové (2023) (TV film) 

Příběh sám o sobě je příšerný, bohužel to zpracování téměř taky :) ve chvílích, kdy film mohl z diváka dostat nějaké emoce, se obrazovka setměla. Únos určitě mohl být zachycený syrověji, obzvlášť když si o případu přečtete a víte, co se dělo. Nabízí se srovnání s Believe me, kde příběh zafungoval jak měl a Katie podala skvělý výkon. Tady sice nebyla špatná, ale většina herců okolo byla, díky čemuž se i horko těžko budovalo napětí. Ta špatná hudba jen dokreslovala atmosféru filmového béčka, taková třešinka na dortu. Ale kvůli příběhu jako takovému mi nějak svědomí nedovolí dat méně.

plakát

Ještěr (2023) 

Nejnudnější kriminálka na světě, která si vysloužila dobré hodnocení jen kvůli dobrým záběrům, dramatické hudbě a zasmušilým pohledům hlavního hrdiny. Původní vražda byla ještě vcelku zajímavá, ale jakmile se začala odhalovat korupce, která se skrývá za tím, můj zájem úplně opadl. Eh.

plakát

Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových (2023) (seriál) 

I will stand with you between the Heavens and the Earth. I will tell you where you are. Wow! Velice dojemná záležitost a rozhodně to nejlepší, co svět Bridgertonů přinesl. Tuším, že kdyby zde všichni neřešili etnikum postav, má daleko lepší hodnocení. A nechápu proč, pokud jste se světem Bridgertonů seznámeni, tak už snad dávno víte, že jde o fikci.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Velice příjemná feel good komedie s originálními nápady a sympatickým obsazením, co měla vibe spíše nějakého nezávislého menšího filmu, než hollywoodského bijáku.

plakát

Nejšťastnější holka pod sluncem (2022) 

Film se dotkl palčivých témat, ale nakonec opravdu jen dotkl, což je škoda, protože námět tohohle počinu není vůbec špatný. Z komentů zde je mi celkem blivno btw, falešných obvinění ze znásilnění je naprosté minimum a jen v ČR se se znásilněním setkala třetina žen, tak si alespoň ověřte fakta, než budete šířit bludy a mýty, ušetříte si ostudu. O to smutnější je, že urážlivé komenty píšou i ženy.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Tady asi všichni vypili moc koňaku nebo je strhla vánoční nálada. Pokus o českou Lásku nebeskou, který nevyšel. Celou dobu mě políval cringe 😅 Ale měla jsem náladu na něco trapného, takže se mi to vlastně vcelku hodilo do nálady.

plakát

Cesta svatojánských mušek (2021) (seriál) 

Nádherný a dojemný příběh o přátelství napříč dekádami. Katherine Heigl si mě konečně získala. Bravo. Jen zapomenutého psa mi bylo trochu líto, nechápu, proč do scénáře furt cpát domácí mazlíčky, když na ně posléze tvůrci zapomenou:D

plakát

Cruella (2021) 

Skvělý film z období sedmdesátek, v němž exceluje Emma Stone. Drama na pozadí fashion průmysl mě fakt bavilo, jen to na můj vkus bylo příliš rozvleklé a stačila by tak hodinka a půl. Cením, že Cruella nesvlíkla dalmatiny z kůže a jen se jejich vzhledem inspirovala, takhle by to mělo fungovat i reálně:)