Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (88)

plakát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Za mě rozhodně jedno z nejlepších anime, co jsem za poslední dobu viděla. I přes to že mě občas rozčilovalo, že postavám trvá dvacet minut, než se konečně rozhoupou něco udělat, užila jsem si to na plno. Přes víkend jsem stihla 25 dílů a objednala si knihy a teď se modlim, za další sérii. Úžasná animace, napínavé až do konce a žádné hluché charaktery a tak to má být. Prostě 5 hvězd a ani jsem se nemusela rozmýšlet. A jedna z hvězd rozhodně za soundtrack, který už mám v mobilu.

plakát

Deadpool (2016) 

Už od prvního traileru jsem věděla, že jdu na ujeťárnu, ale dostala jsem něco ještě lepšího. Deadpool je prostě borec, co masakruje okolí a ještě u toho stíhá mít hlody jak prase. Je to sprostý je to nechutný a je to naprosto dokonalý. V podstatě ani nechcete vědět, jak film dopadne nebo co se tam děje, prostě jen čekáte, co za perly z hlavního hrdiny zase vypadnou. Narážky na reálný svět mě prostě dostávaly do kolen a já se celý film nenudila a zasmála jsem se víc než na jakémkoliv filmu za posledních pět let, takže lidi seřiďte si koule, poupravte prsa a hurá na Deadpoola do kina!

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Jo jo a jo, poslední dobou jsem nenarazila na seriál, který by se mi po pilotu tak moc líbil a byla jsem rozhodnutá ho sledovat. Lucifer je naprosto úžasná, rozkošná a vtipná postava a já si ho okamžitě zamilovala. S tímhle chlápkem bude pekelná prdel :-D

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Tohle jsem si užila, přestože se film nebere nějak vážně a nesnaží se tvářit, jako největší akčňák všech dob, nešetří na sobě. Skvělé obsazení, všichni sympatičtí a hlavně je to něco, trošku jiného. Colin byl famózní a hlavně jsem si užívala, jak si ze sebe Britové dělají srandu. I přestože tam nebyly nějaké hlášky a vtípky, přesto jsem se u filmu usmívala a bavila se trochu odlišným způsobem než u normálních akčňáků. A pokud člověk má rád bondovky je to jako návrat k těm starším a to je na tom to skvělé. Hlavně jsem zjistila, že bych se asi měla jít někam léčit, protože scénu v kostele jsem si bezostyšně užívala a dokonce si ji pustila znova....

plakát

Jurský svět (2015) 

Jo, jo a jo bylo to skvělý a poprvé v tomto roce, kdy jsem byla s filmem naprosto spokojená. Chris Pratt byl úžasný a dokonce jsem se i zasmála. Úžasně jsem si to užila a strašně se mi líbili nostalgické momenty, které mě vrátili do let, kdy jsem sledovala první díl této série. Děj odsýpal a přestože jsem mohla v několika momentech odhadnou nadcházející situaci nevadilo to, protože mě to bavilo. A závěr byl dokonalý užívala jsem si každou vteřinu a jen s úžasem a fanatickým nadšením sledovala tu bitku..... Plný počet nedávám často, ale tady ho prostě musím vrazit. Režisér, kterého v podstatě neznáme, dostal něco co už přetvořili mnozí a přesto z toho udělal něco skvělého. Takže pro mě rozhodně favorit letošního roku.

plakát

San Andreas (2015) 

Ale jo, když pominu, že to bylo v podstatě o ničem a taky plný klišé, bavila jsem se. Je to prostě katastrofický film a v kině to byl nářez. Dwayna Johnosona zbožňuju a tady jsem si ho plně užila. Člověk nemůže od takového žánru čekat něco neotřelýho, protože to prostě nejde. Rozpadající se San Francisko bylo udělané skvěle, a i ta klišé mě bavila, jak byla jasná a předvídatelná, ale pořád tvrdím, že pokud se u filmu nenudím, ta splnil svou úlohu. P.S. Ale musím říct, že tu loď jsem tam fakt nečekala :-D

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Prostě klasika, je to takové jaké jsme čekali. Nic světoborneho, ale prostě humor a akce v pořádné náloži. Nechápu lidi, co od toho čekali nějaký srdcervoucí, dechberoucí a neotřelí film. Já mám filmy od Marvelu ráda takové jaké jsou, prostě vtipní a mlátící a takoví druzí Avengers jsou. Film nenudí ani chvíli a prostě je to Marvel. Avengers jsou prostě takoví jaké jsme je chtěli.

plakát

Galavant (2015) (seriál) 

Nemohla jsem se rozhodnout jestli to bude další seriál na seznamu nenáviděných nebo milovaných, ale rozesmálo mě to, bylo to svižné, vtipné, ujeté a necítila jsem se u toho trapně, takže se rozhodně podívám na další díly, protože to je taková blbost, že mi to prostě nemůže utéct :-D

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Říkejte si co chcete, ale tohle bylo tak jeblý až to bylo dobrý. Ty jejich hlody a dementní pindy mě bavily a Bay tomu zase dal potřebnou akci a věci vylétávající do vzduchu. Odsýpalo to, nenudila jsem se a dost jsem se nasmála. Už podle námětu by člověk měl očekávat blbinu a tu prostě dostal, takže film splnil to, co sliboval. Ujeťárna, která nenaštve svou debilitou a to se v dnešní době hned tak nevidí. U mě za čtyři a nemám výčitky svědomí.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Emm, uuuumm, hmm. Jako chápu, co tím chtěla autorka říct a dokonce jsem i prožívala utrpení lidí, ale jinak to bylo velké nafouknuté nic a ke všemu to všechno kazila hlavně Katniss, její výlevy, sobecké vnímání okolí (ona to způsobila, ona revoluci nechtěla, ji mučí skrz Peetu, ona z toho má psychické problémy...) a hlavně občasné "srdcervoucí" scény, byly prostě k smíchu. Film nafouknutý do epičnosti a přitom by se dal zahrát se třemi herci a komparzem. Prostě občas se něco dělo, co diváka probralo a pak zase dlouhé nudné nic a opět nastal chvilkový rychlý spád a pak zase nic. Hlavní hrdinku jsem chtěla praštit už po dvaceti minutách aby se vzpamatovala a většina vedlejších postav tam byla jen aby zaplnili díru mezi stolem a židlí. Film se v podstatě celou dobu ani pořádně nerozběhl a pokusy o přiblížení neútěšné situace divákovy, byly spíše k smíchu. Prostě jsou to dvě hodiny a 180 korun, které mi už někdo nevrátí. Jasně, člověk to musí vidět, aby věděl, jak to za rok dopadne, ale kdyby to zkrátili na deset minut a přilepili to k 2. dílu myslím, že by se nic nestalo.