Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Arnold Schwarzenegger

Kdo vyrůstal na akčních filmech 80. a 90. let je mu jasné, že Arnie je nepřekonatelný bůh.

Bruce Willis

Jeden z nejlepších akčních herců, který se proslavil především poručíkem McClainem se známé série Smrtonosná past. Ukázal však, že zvládá i komediální a vážnější role.

Tom Cruise

V mládí to byl jen někdo, kdo lákal na svojí hezkou tvář ale v posledních letech ukazuje, že to je jeden z nejlepších herců své generace a převážně akční role mu sedí.

Robert De Niro

Jeden z nejlepších herců, který se proslavil převážně vážnými rolemi ale později prokázal i komediální talent. (Držitel 2 Oscarů)

Al Pacino

Herecký talent prokázal už v mládí ale u Ala to je jako s vínem - čím starší tím lepší. (Držitel 1 Oscara)

Jack Nicholson

Herec, který takřka každou svojí roli udělal nezapomenutelnou. (Držitel 3 Oscarů)

Sean Connery

První a pro někoho nejlepší představitel Bonda. Za svojí hereckou kariéru vytvořil desítky skvělých a mnohdy i nezapomenutelných postav. (Držitel 1 Oscara)

Will Smith

Čím dál tím populárnější herec, který se dokázal vyšplhat mezi hereckou elitu. Zcela zaslouženě se jedná o jednoho z nejlepších herců své generace, který dokáže ustát komediální, akční i dramatické role.

Anthony Hopkins

Dr. Hannibal Lecter. Už jen při vyslovení tohoto jména jde mráz po zádech a to především díky mrazivému výkonu sira Hopkinse. Nejen díky této roli se jedná o jednoho z nejuznávanějších herců všech dob. (Držitel 1 Oscara)

Leonardo DiCaprio

Jeden z nejlepších herců své generace, který zvládá všechny typy rolí a díky svému talentu, vytváří samé zajímavé postavy. (Držitel 1 Oscara)