Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Tohle je véliká škoda. Jakože mám Budaře rád a je to strašnej borec. Tohle celé je jeho dílo a jen těžko si dokážu představit, kolik práce a píle tomu dal. Jako diváky, tedy mě a všechny moje děti nás začátek strašně bavil, sranda, hlášky. Řikám si "konečně po letech zase super pohádka a ještě vtipná". Hm, od půlky se to zpomalilo a ke konci ještě "zdivnilo" to takového zvláštního čehosi. Fakt nechápu proč. Bylo to takovéto, jak počítáte minuty a řikáte si "Ať už to skončí." Velká škoda.

plakát

Škola dobra a zla (2022) 

Mohlo to byt mozna malinko kratsi, ta treti tretina, ale jinak co blbnete, super moderni pohadka 👍👍👍

plakát

Projekt Adam (2022) 

Pro děti je to docela hezkej rodinnej film s příchutí sci-fi a akčňáku, jinak jednorázová zábava na kterou si za rok nikdo nevzpomene.

plakát

Duna (2021) 

Tvorbu Villenevua mám rád, nicméně přes skutečně nádhérné scenérie, epické momenty a samozřejmě fenomenální soundtrack, mě to svým tempem, pomalým dějem a patetickými nezajímavými pindy nebavilo. Hrabě Harkonnen ovšem skvěle vytvořená postava totálního zm*** ...zla :)

plakát

Tenet (2020) 

Klasické Nolanovské antré, skvělé scény, Goransson příjemně překvapil hudbou. Co mi lezlo trochu na nervy bylo překrucování do takového jakoby rádoby-geniálna, až to bylo spíše úplně mimo. U Interstellaru a Inceptionu byla ta dávka vědy + absurdna zdravá, tady už to přehnali. Ale dobrý vtípek byl invertovaný vzduch v masce, jejíž hadička tedy nejspíše vedla rovnou do pr**le :D

plakát

1917 (2019) 

Ta kamera "na jeden zátah" je úchvatná, až je z toho pak už člověku na blití a chce ji přepnout. Jakobyste chtěli mrknout, ale nemohli :D Originální, napínavý, úžasné herecké výkony a tedy ta kamera samozřejmě také. Vše doplňuje super soundtrack.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Myslím si, že nepříjemná atmosféra filmu šla budovat bez tak explicitních násilných scén a mohla být ve finále i lepší. Upřímně jsem vydržel snad jen první dvě nebo tři epizodky a už to dál nešlo. Ne kvůli tomu násilí, ale protože to bylo o ničem, žádná message, nic. Asi jsem ještě málo dekadentní (nebo dementní), abych pochopil důvod vzniku takových filmů (Parazit je další z nich)

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Od legendární T2 to šlo s kvalitou z kopce. Od Dark Fate jsem moc velké očekávání neměl, nicméně byl jsem příjemně překvapen. Velmi důstojné rozloučení s Arniem jako terminátorem (tedy pokud nebude zas pokračování, které mě už nebude zajímat). Super akce, vtipné macho kecy i hlášky, nabušené bitky, předvídatelný děj nevadí. Terminátor alias Karl úplně nejvíc vtipnej. Za mě super, zvažuju repete, ale manželka už to nechce ani vidět :D

plakát

Bumblebee (2018) 

Tenhle film dostal doma mezi dětmi přezdívku Pan Blbý. No, není to až tak úplně blbý, dá sa jako oddechovka pro vypnutí mozku :)

plakát

John Wick 2 (2017) 

Keana Reevese mám rád, ale John Wick - nevim proč, přijde mi to dějově strašně primitivní a dialogy až debilní. Akční scény a Keanuho umění IPSC střelby je obdivuhodný a některé akční scény jsou opravdu vymakaný. Film jsem vydržel jen tím, že jsem vše kromě akce přetáčel.