Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (48)

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Scénář a psychologie postav brilantní

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Takhle ano, konečně mi u český pohádky nebylo trapně...moc dobří herci a nadsázka..slabší písničky.

plakát

Bílý fenomén (2021) (TV film) 

V dnešní době už úroveň dokumentů je jinde. Asi chtělo počkat a mít tam většinu včetně top a ty hovory po Skypu si odpustit. Náš ženský tenis patří do nejužší světové špičky a dostal dokument na úrovni ženského softbalu nebo florbalu...nic proti těmto sportům. A pseudo familiérní oslovování Karllínko, Markétko to bylo až kýčovitý,...aspoň za snahu víc ukázat, že to není finanční sranda malý plus...proč to nebylo sakra komplexnější i historicky..s Navrátilovou a Mandlíková..srovnání emigrace atd...dokument o Dukle před týdnem daleko lepší..

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Něco tomu chybí, ale zase je to dobrá cesta. Přidal bych víc humoru a moudrosti . Přesah to mělo. Všechno teda nemuselo být kosmické nebo vesmírné. Jednu navíc davám za snahu a docela originalitu.

plakát

Balón (2018) 

Přehnaná dramatičnost za každou cenu...to je co by se dalo vytknout.. něco už viděné jinde např. Stasi u jiných dveří než si má divák myslet /Mlčení jehňátek/ ...ale jinak ta touha po svobodě se neokouká, co byli ty lidi ochotni riskovat /i s dětma!!/ aby utekli z toho socialistickýho ráje...bylo to celkově fajn..

plakát

Hříšnice - Jamie (2020) (série) 

Úplně jiné..nepřekvapivé. Stačilo by bohatě 5-6dílů nebo jen film... Psychologická sonda do psychopatovy duše?! Asi jsem to nepochopil. Vrchol bylo pohřbívání i pocitově..jinak mi to nevtáhlo. Hlavní hrdina - vykulenej mi nebyl sympatickej od začátku a Pullman tam taky narazil na svoje herecký hranice

plakát

MasterChef Junior (2013) (pořad) 

Je to dobře udělané. Ale zajímalo by mě zákulisí. Jakým tréninkem ty děti musí projít aby toto servírovali?! Jsem přesvědčen, že je každé jídlo několikrát nacvičené nebo tak podobně. Asi jako opičky. Některé ty postupy jsou postaveny hodně na zkušenostech a to aby začaly vařit tak ve třech letech aby byly schopny předvést v osmi-devíti toto...to mi nikdo nevymluví.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Pojďme přehodnotit všechny odpady na jednu hvězdu...tohle je nová definice odpadu..etalon...svět už nebude jako dřív..

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) odpad!

Dal bych ten pořad minimálně od 18 let..je to pro děti a mladistvé daleko škodlivější než např. nahota . Jak chceme žít ve slušné společnosti, když takhle "operujeme" se lží, zlodějinou, vraždou?! Kajínkův pohled na svůj život mi v něčem připomínal převyprávění naší poválečné kriminality v seriálu 30 případů Majora Zemana...