Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (98)

plakát

6. Batalion (2005) 

Když se řekne válečný film, tak si vždy vybavím Ryana a filmy tomu podobné. Akce střídá akci, občas do toho ty emoce, které k tomu taky patří, ale ne, že se budu dívat 110 min. ze 120 na to, jak tam kecají, že zachrání 500 amerických válečných zajatců. A pak 10 minutové finále. Tohle je prostě nuda. A nezachrání to ani ten závěr, který se mi líbí.

plakát

Lidice (2011) 

Podle referencí jsem čekal velmi kvalitní podívanou, ale nakonec mě to zklamalo. Když koukám na těch 73% co si film stále drží, jsem udiven. Samozřejmě, že osud obyvatel jak Lidic, tak Ležáků, by jsme si pamatovat určitě měli, ale určitě z jiného pohledu. Klidně radši z dokumentárního, než tohoto.

plakát

Tajemství 2. světové války (1998) (seriál) 

2. světová zase trošku z jiného pohledu. A to z velmi dobrého. Když mám v neděli ráno čas, tak se na to velmi rád podívám a dozvím zase něco nového.

plakát

Plump Fiction (1997) odpad!

Jak tohle mohl někdo napsat a zrežírovat, to nechápu.

plakát

Pod jednou střechou (2010) 

Na to jak mi je Katherine Heigl velmi sympatická, tak tady si u mě trochu snížila kredit. Sice je to zase ta americká slaďárna, ale proč bych se na ni měl dívat. Jak se dva protiklady starají o mimino svých nejlepších přátel, kteří umřeli, no nevím. Myslím si, že by to šlo udělat určitě lépe..

plakát

Trhni si! (2006) odpad!

Do GUANTANAMA s ní!!!!

plakát

Křidýlko nebo stehýnko (1976) 

L. de Funesovi bych snad uvěřil, i kdyby se stal americkým prezidentem. Dívat se na něj, jak ochutnává jídla po všech restaurací, to je zážitek na opravdu pěkne dlouho. A ty jeho grymasy. Ty tomu teprve dávají správné koření. Kam se na Funese hrabe Pohlreich.

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

Mistrovské dílo československé kinematografie. Ani už nevím, kolikrát jsem to viděl, ale když to v televizi poběží, tak mě tam určitě zastihnete. Legendární HUJER! SVĚRÁK a SMOLJAK jakbysmet. A v hlavní roli mistr JIŘÍ SOVÁK. GENIÁLNÍ. Žádná jiná slova mě nenapadají. Toto si zaslouží absolutorium.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Miluji válečné filmy s tématikou 2. svět. války. Mezi mé nejoblíbenější herce patří Tom Hanks. Steven Spilberg u kormidla. Co jiného si přát. Tak velké očekávání jsem dlouho neměl u žádného filmu. Samotný film, ale předčil veškerá má očekávání. Čeho jsme se dočkali, to je mistrovské dílo. Neskutečné scény z Omahy Beach. Jedné z nejkrvavějších pláží na světě. Po vizuální stránce asi nejlepší válečný snímek. Zážitek vskutku nevídaný. Ale kdybyste měli třeba 14 dní volno a byli jste posedlý 2. svět. zkuste se jet podívat na bílé pomníky, kterých je po celé Francii, Belgii a Holandsku neskutečné množství. To vás teprve uzemní. Vím to z vlastní zkušenosti.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Vskutku zajímavě vymyšleno, konečně trochu vážnější Adam Sandler dobývá den co den srdce velice přitažlivé Drew Barrymore. Chemie mezi nimi určitě byla. To v každý Sandlerovce musí být Rob Schneider? Proč. Vždyť je tam úplně k hovnu.

Ovládací panel