Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (37)

plakát

Rande (1997) (pořad) 

Top bizár in da haus!!!! Pro milovníky televizního fekálu naprostá povinnost u které si budou pomlaskávat. Slávek Boura na hrad.

plakát

Záhada Hory mrtvých (2013) 

Špatná verze Blairwitch, která se začne srát přesně ve chvíli, kdy to po víc než hodině čekání konečně začínalo být trochu zajímavý. Ti zombieglumové na konci (bacha spoiler) mění žánr z hororu na parodii. Aspoň já jsem se chlámal. Záběry z handky mi začaly vadit až ke konci, ale dramaturgický chyby jsem rozýchával opravdu dlouho. PS: Každý malý dítě ví, že do teleportu se ve dvou nechodí.

plakát

Drsný Harry (1971) 

Clint Eastwood má pěkně velkou bouchačku a nebojí se ji použít.

plakát

Vraždící jazyk (1996) 

Vášnivá pejskařka si popálila jazyk o polévku z vesmírného bujónu a ten jazyk se evidentně tak nasral, že začal vraždit. Její čoklové tu dobrotu taky chutnali a změnili se v transky. K tomu přidáme ještě jeptišky z Aralky a šíleného vězeňské dozorce a všechno podtrhne autocunnilingus (chtěl jsem napsat autofelace, ale wikipedia mě vyvedla z omylu) hlavní hrdinky. Záležitost tak šílená, žesi zaslouží buď odpad, nebo 5*. Já se kloním k té druhé možnosti, vždyť má ten jazyk tak parádní hlášky....

plakát

Show! (2013) 

Pan Mertl by měl být laureátem Fritzlovy ceny, jelikož za dohledu hodnýho strejdy Michala Davida společně vykořisťují holčičky a znásilňují (nejen) hudbu. Fuj. Z těch holek vyrostou další Ivety B. O skokany roku bude postaráno.

plakát

Gravitace (2013) 

Krásný záběry vesmíru... Kdyby se celý film mlčelo, tak je to naprosto úžasná podívaná, ale autoři tam musí nacpat hloupý, typicky americký, kecy, navíc plný citovýho vydírání. Proč tam sakra serou nějakou mrtvou dceru, když se to tam vůbec nehodí?! A o hrdinovi, co položí svůj život ani nemluvím (Obama by se jistě zachoval stejně). Váhal jsem mezi 3* a 4*, ale kvůli zdejší nadhodnocenosti dávám jen 3*. PS: Připadá mi, že když si Sandra připravovala své dýchání ve skafandru, tak hledala inspiraci ve starých německých pornofilmech.

plakát

Seriózní muž (2009) 

Podivně neosobní film o chlápkovi, jemuž se hroutí život. Na komedii málo vtipné, na vážný film až přespříliš vtipné. Původně jsem chtěl dát 3 hvězdy, ale protože ve mě film zanechal takový divný pocit, který né a né odejít (a navíc miluju Jefferson Airplane), dávám o hvězdu navíc.