Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (113)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Nuda, nuda, nuda, nuda, BOOOOM, nuda, nuda, konec.

plakát

Lord of the Dance: Dangerous Games (2014) (divadelní záznam) 

Asi to moc srovnávám s rokem 1997 kdy byl zřejmě Michael Flatley na vrcholu slávy a všichni jej milovali. No dnes už jej zastupuje mladší verze, také moc šikovná. Ale celé to bylo moc umělé od změněných doprovodných písní, které mi zněly všechny stejně, po vzhled všech tanečníků. Děvčata téměř všechna blonďatá, šíleně zmalovaná a celé to pak působilo nepřirozeně. Trošku mě zarazilo vystoupení alá roboti. Houslistky taky nic moc a zpěvačka, mě neznámá, taky nic moc. Takže film mažu a příště zase sáhnu po nebezpečných hrách z roku 1997, kde bylo znát že se na vystoupení strašně nadřeli, dámy měly trvalou a byly o mnoho sympatičtější než ty novodobější. :)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě - Summer (2016) (epizoda) 

Dali tam nápad muzikálu, jakoby už neměli s čím novým a dalším přijít a tímto potřebovali vyplnit čas. Spoustu času. Byla to nuda. A dovršují to dvě totálně nerozhodná Gilmorova děvčata. Rory neví co s kariérou a se svým skoro ženatým expřítelem. A Lorelai? Vše musí být po jejím Lorelai si žije svůj svět, ve kterém je vždy po jejím a má to neuvěřitelně štěstí, že našla chlapa, který jí to toleruje a přesto ji miluje. Ale jí to nestačí a musí odejít do divočiny :D. Mám dost, poslední díl by to měl aspoň trošku zachránit, protože po shlédnutí léta jsem litovala, že byla tahle série vůbec natočena. A perlička byla April, chytrá dívka co hltala vědu a vzdělání bylo na prvním místě. Chápu, že se člověk občas ztratí sám v sobě, ale to, co tam ukázali, bylo směšné. Tři hvězdičky, které značí průměr.

plakát

Malý princ (2015) 

Nejlepší animák poslední doby. Malý princ je moje srdcovka už od malička a tento film byl tak dobře udělaný, že mě chytl za srdce taky :). Malé děti v kině neměli s filmem moc trpělivosti a podle mě je moc nenadchnul, protože nemají ještě jako malé, tu šanci ten příběh pochopit v celé jeho kráse.

plakát

Země zítřka (2015) 

Místy to nemělo hlavu ani patu. Vizuálních efektů tam bylo tolik a dobře, velmi dobře zpracovaných, ale děj neděj, sráží tomuto filmu korunu na tři hvězdy. Občas jsme se bavily, ale většina filmu byla "o ničem".

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Jsem ráda za ten šťastnej konec :) Až mi slza chtěla ukápnout, když konečně měl tu schůzku :). Moc povedený film.

plakát

Lásky čas (2013) 

Je celá řada krásných romantických, dramatických dojáků. Ale jedna řada stojí za to, a druhá už ne. Lásky čas patří do první řady, které stojí za to. Hodnotíme jak příběh samotný, tak výkon herců a režie. Ale i v té první řadě těch dobrých romanťáků, je to stejné. Podobné zápletky, podobné konce, podobné slzy. Ale jsou to filmy, které si maminy pustí po obědě, když jim ti jejich rošťáci konečně usnou.

plakát

Insidious 2 (2013) 

Na Insidious se mi líbí, že nevyužívá imaginárních duchů, že se kdesi cosi hejbalo a všechny to odvařilo, ikdyž nic neviděli. Insidious využívá lidí jako takových aby zahrály postavy z jiného světa a to je na tom to děsivé. Nicméně tak jak mě první díl dostal, tak mě druhý díl už nepřekvapil. Je to slušné pokračování to jo, ale chybí tomu ten děsivě překvapující moment.