Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (42)

plakát

Paranormal Xperience 3D (2011) 

Sergi Vizcaino natočil velice zajímavý slasher s motivy ghost horroru,který rozdělil do dvou navzájem se proplétajících příběhů.Prvním je ona výprava šesti mladých lidí do hornického městečka,kde roku 1963 šílený místní doktor ukojil svou touhu po krvi tak že umučil a zabil dvacet místních obyvatel.Ti mu krvavou řež opětovali po svém,a v místní hornické štole jej přikovali ke stěně solné skály kde zemřel hlady.Druhý přiběh je příběh dvou sester Diany a Angely,které po smrti jejich matky vychovává jejich otec,nesmířený se smrtí své ženy.Režisér servíruje dějovou linku postupně,film má rychlý spád,hluchých míst je velice málo,a stopáž 86 min je akorát.3D efekty jsou chudší ale působivé.Ze snímku je cítit motivace ala Haute Tension a na minutku také Blair Witch, a celý film budete míti pocit že není španělský nýbrž velice čpí po snímcích z Hollywoodu.Po delší době konečně něco co bylo koukatelné a snesitelné natolik že čtyři hvězdy jsou tak akorát.

plakát

69 rozkoší pro smrtelníky (2008) (pořad) odpad!

To jsem jednou takto z čista jasna usnul u TéVé zdravým spánkem pracujícího lidu,a můj sen o krumpáči a lopatě přerušily velice povědomé zvuky toliko specifické pro pozdní noční hodinu.Ještě poloslepý jsem pozorně poslouchal kdože si užívá radovánek a první mě napadli sousedi.Ihned jsem ale tuto myšlenku zavrhl poněvadž ročník 35 by mohl kopulovat snad jen po zásahu elektrickým proudem. Další myšlenku jsem pozorně věnoval mé ženě a zda jsou vůbec zamklé vchodové dveře a zda útočník co zrovna przní mou ženu si poté nepříjde spravit apetit na mé ležící tělo.V hrůze otevřené oči však zřeli zdroj onoho zvuku a já si odechl že to pouze Nova pouští do éteru své klasické noční výplachy. Mé překvapení nebralo konce. Na obrazovce se objevila běžící dívčina a zpomalené záběry na její hrudník ukázali nejen docela hezké proporce ale taktéže nedávné tahy skalpelem. Následovala velice chytrá učitelka tantry jež se honosila ůžasnýma mírama 100/200/300 a vzdáleně tak připomínala silniční kužel,chtíc vypadajíce na třicet s vráskama v ksichtu jako první jarní brázdy vehementně vysvětlovala jak je báječné ohýbat své protějšky v tak krkolomných pozách přes nábytek, jak se oddávati milostným hrátkám na pláži a přitom si z pláže sebou v konečníku neodnést minimálně kolečko písku, jak je důležité při výběru pomůcek sezvat k sobě domů tunu kamarádek které vám stopro poradí jaké didlo si koupit a všechny je samosebou ihned prubnou. Začal jsem litovat, že jsem vůbec ty oči otevřel. Nejsem vůbec žádný puritán, k erotičnu mám velice kladný vztah a nahota mě nikterak nevadí, občas mě připadá i velice rajcovní Fifinka ze Čtyřlístku, ale to čím se snaží Nova zaujmout nočňátka je až tragikomické. Půl hodinka v čudu a já přemýšlel zda nebylo rozumnější ten čas vynaložit na prospěšnou činnost a vyžrat třeba lednici. Dávám odpádek a Nově vzkazuji "Rauche meine pipi "

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Vážení přátelé, připadalo to snad pouze mě anebo s mým názorem někdo ztotožní ale. . . . . .k sakru, já si připadal celých skor devadesát minut jak na nějaké technoparty.Chybělo pouze obsaditi do filmu pár na amfetaminu ulítlích smažek kteří by se kolíbaly v rytmu hard basu na hranici tak 160 BPM a výše.Stroboskop jel na plný ball´s a já měl v ksichtu tak nablikáno snad naposled co jsem vařil bez kukly céóčkem urvaný výfuk pod autem.Jako kulisa k četbě dobré knihy dobrý, jako film jednou a dost. Úplně mě jímá hrůza bo čekám že toto freečko pojede dál a díl numero pět brzy zaklepe na dveře a opět to bude to samé. . . . lykan sem, lykan tam, všude kam se podívám.

plakát

Horor v Amityville (1979) 

Klasika hororového žánru, která se řadí mezi filmy s tématem o strašidelných či podivných domech.Roku 1976 tři roky před natočením tohoto počinu spatřilo světlo světa kniha popisující osudy rodiny Lutzových což nenechalo lidi ve filmovém průmyslu chladným a knihu samosebou zfilmovali.Toto hororové dílo je taktéže podtrhnuto hudebním doprovodem Lala Schifrina a dává filmu onu ponurou atmosféru a tajemno.Ani léta tomuto snímku neubraly kouzlo a i po těch letech potěší každého opravdového hororového fanouška.

plakát

Somrák s brokárnou (2011) 

Velice důstojný návrat Rutgera Hauera v roli homelesse, který na své pouti za svobodou zanechává za sebou torza těl,potoky krve, a vy budete mít pocit že štiplavou vůni střelného prachu cítíte ještě dlouho poté, když již vaše obrazovka poteměla.Pro milovníky gore scén a morbidity je to více jak hostinou.

plakát

Černá smrt (2010) 

Horror?To snad ani ne,spíše historický thriller.Taková to byla holt doba a morové rány k ní neodmyslitelně patřily.Silnou stránkou filmu je velmi reálné vykreslení oných časů,atmosféry a Sean Bean který ve filmu vypadá jakoby si právě odskočil z Pána prstenů.

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Snímek by byl rozhodně zajímavější kdyby byl natočen jako trip do šedé kůry mozkové chlapce, jež si provedl na svém ksichtu takový tuning.Klasická vyvražďovačka která se řídí systémem Ententýky dva špalíky tak tenhle mladej půjde z kola ven.

plakát

Teror na palubě (2009) odpad!

Teror na palubě?Nikoliv. . . ale pouhopouhý teror na vašich televizních obrazovkách!

plakát

Čarodějky (2006) odpad!

Ještě že tento film není součástí mé sbírky,protože jinak by tento brak byl ihned zavěšen na třešeň kde by v letních měsících plašil špačky.

plakát

Kukuřičné děti (1984) 

Klasický snímek hororového žánru 80´let na motivy povídky S.Kinga.Ani čas nesmazal po těch letech pointu o fanatičnosti a zneužití dětské mysli ve prospěch zlovůle a čirého násilí.Nemůže být snad pro dospělého člověka většího dilematu nežli toho,zda se má postavit a čelit hordě krvelačných dětí i za cenu spáchání násilí na nich.Jako divák říkám "Jo,směle do nich". . .,jako rodič "Ne". . .a jako Kingův fanda. . ."Proč ne, . . .dá si někdo popcorn"?

Ovládací panel
10 bodů