Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) 

Námět slušný, herci sympatičtí, lekačky předem očekávané, debilita postav na vysoké úrovni, hlavní bubák nic moc a malá holka opravdu hrozná. Škvára.

plakát

Já jsem Belfast (2015) 

Z filmu jsem nebyl tolik odvareny jako anglicky mluvili obecenstvo v sale. Ale i tak se jedna i jedinecny snimek, ktery nahledne do nabozensky rozdeleneho mesta. Reziser skvele zachytil pocity a naladu severoirskeho mesta.

plakát

Hazardní hráči (2015) 

Gambler nikdy neprestane hrat. Gambler ztrati praci, pratele, rodinu a vpodstate rozumny pohled na svet. Road movie ve slusnem tempu s vybornym obsazenim.

plakát

Světová válka Z (2013) 

co si budeme povidat, film stoji na bradu pittovi. scenar za moc nestoji, zvlaste na zacatku si toho clovek vsimne, pri scenach v jizni korei, kde se odbornik na konflikty OSN ridi domenkami odpohledu blazniveho byvaleho agenta CIA. vseobecne, po cely film se deji nepochopitelne sceny, napriklad divoke tance a zpevy v izraeli, cimz zlikvidovali sami sebe. casting taky nic moc, jediny, kdo stoji za rec, krome tahouna filmu, je objev daniell kertesz, ktera je celkem na vosukani.

plakát

Mistr (2012) 

Narušený a nevyspitatelný Freddie, díky kterému Phoenix předvedl brilantní výkon. Jen kvůli jemu jsem tento film shlédnul a po dokoukání mi v hlavě zůstal jen jeho famózní výkon a pocit, že jsem tento film nepochopil. Vlastně pochopil, nepochopil jsem život a životní příběh, smysl, kterým se Freddie řídil.

plakát

Kdo přežije - Návrat hvězd (2004) (série) 

SPOILER! Boston Rob ukázal, jak se tahle soutěž hraje, bohužel pár zakomplexovaných porotců ho obrala o výhru, kterou si jasně zasloužil.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Skvely namet, skvele zpracovane, skvele prostredi a skvely hudebni dobrovod. A Tom Hardy je zde fantastickej, stava se z nej herec prvniho kalibru.

plakát

Let (2012) 

Film postavený na hereckém mistrovství Denzela Washingtona, který předvedl brilantní výkon. Navíc scénář je výborný, příběh a hlavní myšlenka jakbysmet. Navíc - skvělý hudební doprovod!

plakát

Méďa (2012) 

Originální námět a skvělé provedení. Teddy je úplný prototyp kamaráda, kterého by si přál skoro (!) každý chlap. Chlastá, mluví sprostě a nakonec na sebe dokáže vzít i vinnu. Na druhou stranu mi jako hlavní postava Wahlberg moc nesedl, celou domu, a nevím proč, jsem si musel všímat jeho vlasů. Prozměnu postava a výkon, který zahrál Ribisi, je úžasná.

Ovládací panel
3 body