Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

30 dní dlouhá noc (2007) 

Dvě za atmosféru. Souhlasím s některými zdejšími komentáři že možnosti byly dosti nevyužité. Něco mezi Věcí (ovzduší je opravdu mrazivě shodné), BrainDead(řádění se sekačkou na trávu tu kopíruje šrot na upíry) 28 weaks later (podobný vzhled nakažených a zdejších upírů) a Tak jde čas (od poloviny filmu jsem se nemohl dočkat konce). Herecké obsazení: žádný zázrak, Josh vypadal sice jak starý zarostlý aljašský vlk, ale to mi bohužel na kvalitní podívanou nestačilo. (jo a velké minus na konec-na žánr tohoto filmu se mi porvé v životě podařilo přesvědčit mou přítelkyni, pro kterou tohle muselo být dvouhodinové utrpení a odteď mě už na mě v kině čekají jen filmy typu Jane Austinová po dvaceti letech, za tohle bych nejraději strhl i zy dvě slabé hvězdy!)

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Žádný zázrak se nekonal ale Hřebejk si drží pořád vysoký standart, Schmitzer je bůh. A za hudbu od Hansarda by si film zasloužil klidně hvězdicku navíc.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Pro mě osobně nejslabsi film od Viewegha, ale pořád na úrovni. Výborná Simona Stašová.

plakát

Mezi řádky (2007) 

Film jede, má příjemné tempo. Ale přiznám se, že nejsem z těch kteří ujíždějí na usmrkaných filmech. Některé pasáže jsou prvoplánové, hraničící až s citovým vydíráním, ale jsou režijně zvládnuty velmi zručně, díky čemuž tohohle vynucování průměrný divák nepostřehne. Jinak film ale určitě stojí za to vidět, je znatelně lepší než film stejného rázu Nebezpečné myšlenky. Tož tak.

plakát

Zodiac (2007) 

Mezi *** a ****. Film, kterému by ucela jistě neuškodila poloviční stopáž. Jak již zde několikrát bylo zmíněno, dobrá řemeslná práce od režie, přes herce,hudbu i kameru. Atmosféra taky nechybí ale NĚCO tenhle film přesto posrádá. Škoda. Najít tuhle bublinu zkrátit film o hoďku, mohl by to být opravdu dobrý film. Znovu říkám..škoda.

plakát

Sexuální rekonstrukce (2003) 

Film měl moc hezku myšlenku. Herci moc milí a pěknej debil kdo napsal obsah filmu do csfd jako oficiální text distributora, čímž vysral na plac pointu filmu a tudíž nestojí za to jej vůbec sledovat. Kdo tak neučinil, vřele doporučuji. (ale zřejmě zbytečně, páč než se dostanete k mýmu komentáři, je tu spousta dalších co vyklopili to stejný a to je jak kdybych se prokecl že Harry Potter v posledním díle umře).

plakát

Sunshine (2007) 

Pro filmy jako Sunshine jsou vyrobeny multikina. Když jsem se rozhodoval mezi Vratnými láhvemi (které jsou zcela jistě kvalitativně hodnověrnější) a Boylovým sci-fi, pro zhlédnutí v Pallace cinema to vyhrálo právě tohle. A nelituju. Chybky to má určitě, ale skvělá režie, efekty a herecké výkony (Murphyu mě opět skóruje a spolupráce s Dannym B mu očividně svědčí) vyždímali ve své podstatě jednoduchý scénář jak jen bylo možné. Navíc Underworld moc pěkně.. Do dějin to možná nevstoupí ale jízda to byla!

plakát

V pasti (2005) 

Fuj.Beha mi mraz po zadech jeste ted.Dlouho sem nesedel tak zarazeny v kresle. Pri pozorovani tohohle dialogu se mi sbihal pot na cele jako hlavnimu zaporakovi. Karkulka Ellen Page i vlk Patrick Wilson byli opravdu presvedcivy, jen bych do role vlka obsadil mozna vetsiho slizouna,pac Wilson na me pusobil jako sympatak a byli chvile kdy jsem mu fandil (V Jen pockej sem mel taky radej vlka:). Stopaz filmu mi jako nekterym zde vubec nevadila. Jen mam ted strach z malych holcicek. Ale je fakt ze bych tohle pustil vsem pedofilum pred spanim. A z ceho mate babicko tak natekle ocicka?