Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (109)

plakát

Děti moje (2011) 

To bylo strašně o ničem. Ještě to možná kleslo dabingem, ale spíš to bylo o ničem i tak. A ta linka s prodejem pozemků tam byla proč?

plakát

Morganovi (2009) 

Mně to tak hrozný nepřišlo a místy jsem se fakt bavila.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Působivé po všech stránkách, vizuálně, průběhem. Jen bych si teď asi trochu potřebovala projít Wikipedii, udělat si výpisky osobností, které se ve filmu objevily, seznámit se s reáliemi a pak si to pustit znovu. Ale i tohle první zhlédnutí za *****

plakát

Barbie (2023) 

Čtyři hvězdy za nápad, vizuál, super vtípky a narážky a Ryana Goslinga. Konec byl trochu moc, ale i tak zkrátka pobavilo.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Jakože kdyby tam nebyl Ryan Reynolds, tak je to skoro odpad. I tak jsem nepochopila ta vysoká hodnocení. Nápad originální, ale iritovalo mě, že to moc nedávalo smysl (např. to ničení serverů kladivem, o "restartu" guye nemluvě). A - POZOR SPOILER - ta rádoby romantická linka v reálném světě? Jakože dva existují vedle sebe, jiskra nulová, on ji miluje, ale neřekne jí to (jasně), ale jakmile ona se to dozví, tak ho najednou taky hrozně miluje? Jakto??

plakát

Sněhurka (2012) 

Tohle bylo náhodou fakt vtipný.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Trapností se mi kroutily nehty. Postavy jednaly absolutně nelogicky a motivace se nikdo ani nesnažil vysvětlit. Ema mi byla sympatická a na celém filmu mi přišla vlastně nejlepší. Ale ani její chování žádný smysl nedávalo.

plakát

Medvědín (2020) (seriál) 

Po přečtení knihy mě zajímalo i filmové zpracování. Není to špatný. Nedovedu posoudit, jak by to na mě působilo, kdybych nečetla knihu, kde byly postavy mnohem víc propracované. Benji <3

plakát

Il Boemo (2022) 

Já nevím, tam se prostě nic nedělo... 🤦