Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (102)

plakát

Tři bratři (2014) odpad!

Kýbl nudy, hudebně mimo, texty blbý. Prostřední pohádka možná měla udělat radost někomu víc multikulti - Karkulce bude brzy osm, bude se moci vdát. Samostatně bych asi dala jednu hvězdu Měsíčkům, ale takhle to celek spolehlivě přebil. Zaručeně největší error z celé pohádkové žumpy za posledních několik let.

plakát

Lost Place (2013) 

Je to sice béčko, ale nijak zvlášť mě to neurazilo. Hodnocení je ve skutečnosti dvě hvězdy plus jeden favorite point za pěknou keš. TFTC :-)

plakát

The Big Bang Theory: Unaired Pilot (2006) (TV film) 

Přišlo mi to nevýrazné, ale těžko soudit podle jedné epizody, třeba by i tento základ šel zajímavě rozvést. Každopádně myslím, že zvýšení počtu mužškých postav i změna Sheldona z obyčejného podivína na autistu funguje.

plakát

Výkupné za manžela (2011) (TV film) 

Žánrová klasika bez jakéhokoli nápadu. Průměrný film, který tak, jak začal, stejně také skončí, nenabídne divákovi nic navíc. Je vidět, že ne každý skutečný příběh si zaslouží filmové zpracování, vhodnější by bylo se pouze inspirovat a do děje přidat nějakou invenci.

plakát

Ostrov Dr. Moreau (1996) 

Nechápu toto nízké hodnocení. Když to srovnám s tím, jaké sračky tu kolikrát dosahují červené, tak ano, vlastně chápu.

plakát

Přízrak z lesa strachu (2012) (TV film) odpad!

Pustila jsem si jen scény s bigfootem, zbytek jistě hlubokého příběhu jsem vynechala, aby mi nezkazil tu skvělou podívanou. Bez ironie říkám, že jsem se výborně bavila. Dávám zasloužený "odpad", cokoli jiného by tvůrce jen uráželo. Paráda!

plakát

Minority Report (2002) 

Hodně naivní, spíše úsměvná sci-fi hraničící s komedií. Zejména blitkobušky a oči kutálející se po chodbě pobavily. Konec hrozný, nelogický. Celkově sice milá podívaná, ale vážnější pojetí by tématu slušelo víc.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Věřili byste, že jsem si ze začátku vážně myslela, že to bude o dívce, která nechce přijít v jedenácti letech o ledvinu? A o hloupých zákonech, které umožňují rodičům dítě k něčemu takovému přinutit? Ale ne, je to jen další americký doják...

plakát

T.M.A. (2009) 

Řekněme si to upřímně, horory českým tvůrcům nejdou a nikdy nešly. Proto tento průměrný thriller je na naše končiny vlastně dost nadprůměrný.