Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (269)

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Předně super, že si na tudle micinu vůbec vzpomněli a natočili to. Byl jsem i u jejího hrobu. Griselda je pro mě nejzajímavější postava ze všech těch narco baronů té doby. Už jen proto, že ji není věnována taková pozornost. Za to hvězdy, koukatelnost taky hvězdy. ALE. Biografická přesnost? Nic moc. A délka? Jen 6 dílů? Z tohodle by mohly být krásně aspoň dvě série. Dneska Netflix natahuje kdejakou blbost na x dílů, že se u toho fakt nudíte, ale todle dají na 6 dílů, sakra proč? Protože do tohodle příběhu nemají kam vmáčknout telpoušky a trojpohavce zbarvený do všech ras? Asi proto.

plakát

Karppi (2018) (seriál) 

5 hvězd jsem nedal jen proto, že ty dávam čistě kultovním věcem, který mě provázej celej život. Jestli to se povede někdy nějaký severský kriminálce nevim. Zatim je mam jako pojem těsně pod vrcholem a jsem jejich velkej fanda. Nutno říct, že tady jsem u 2-3 dílu váhal, jestli budu koukat dál, ale pak mě to chytlo maximálně. Líbilo se mi sledovat vývoj vztahu mezi finským Skáldrem a Mulleyovou. A ty scénáře. Bomba. Neni to tuctový, necpou vam tam do jednoho záběru všechny rasy a orientace. Hollywood je prostě out. Sever letí!!

plakát

Nepříčetná (2018) 

Jednou se podívat, jo. Je to fain. Ale film na opakování to asi neni. Kor u těch hororů to musí být fakt majstrštyk, aby to člověka bavilo i když ví, jak to dopadne.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Slabý. Takový nějaký nezajímavý, ničím nepřekvapí. Hodně obyčejnej scénář prostě.

plakát

Sly (2023) 

Za mě teda trochu zklamání. Hodina a půl na jedno téma o tom, co se do charakteru postav snažil dát ze sebe. Hodina jen o Rockym. Fanoušci Ramba tady dost utřeli. Celkově mnoho témat velmi okrajově. V dokumentu o Arnoldovi toho bylo mnohem víc. Todle bylo zaměřený prostě jen na jednu věc jakoby..mělo to být lepší za mě.

plakát

Rovnodennost (2020) (seriál) 

Lahvík může tydle seriály založený na dávný mytologi. Kor neHollywoodskýho netuctovýho původu.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Dnešní Hollywood už je vážně k zblití. Ještě, než se pořádně cokoliv rozjede, tak už během první půl hodiny seriálu koukáte na afroamerickou a hispánskou lesbičku a hned v další scéně na nějakýho teplýho asiata s teplym původem afgáncem nebo někde tam z blízkýho východu. Bez podobnýho prznění jakoby by byl zákaz tam cokoliv dnes stvořit. Už ať je tadle doba minulostí.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

První díl jsem napoprví ani nedokoukal. Ale řekl jsem si, že to zkusim dotáhnout a dobře jsem udělal :) Mam rád tydle věci s pozvolnou a stupňující se gradací díl od dílu, aniž byste do poslední chvíle věděli, jak to dopadne. Takle už se umí natočit málo co. V kombinaci s mým oblíbeným mystery žánrem není co řešit.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Super do momentu, než se tam začaly množit partnerky. Začlo se to trochu ředit tim ženskym humorem, kterej mě tolik nebaví. A vzalo nam to úchylnýho Howarda. Ale po Přátelích jednoznačně nejlepší komediál.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

5 hvězd samozřejmě jen do doby, kdy tam byl Charlie.