Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Knihu jsem sice necetla, ale musim uznat, ze film byl na 80 leta velmi dobre natocen. Ke knize se v blizke dobe dostanu, musim si trochu procvicit nemcinu. Posledni zpravy o Christiane F. jsou, ze je opet zavisla na heroinu.

plakát

Babovřesky (2013) 

Abych byla uprimna, tak mi ukazka k filmu stacila. Nemam potrebu jej shlednout, ale nechci vulgarne kritizovat. Je spousta divakum, kterym se takove "stylove" komedie libi.

plakát

Železná lady (2011) 

Nezazivne, tak nic nerikajici snimek. Kdyby se tam skvele neprosadila Meryl, tak bych asi v pulce odesla

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 

Nudné od začátku do konce, jen trikové efekty mě zaujaly. Co k tomu dodat? Dějová linie opět slabošská, co k těmto americkým filmům patří

plakát

Gute Zeiten, schlechte Zeiten (1992) (seriál) odpad!

Na to se neda koukat ani v Nemecku, nepochopim, ze na to pouzivaji stale vice materialu. Budte radi, ze to u v Cechach v televizi "nebezi"

plakát

Na čem záleží (2006) (seriál) odpad!

Mam moznost ten serial videt v nemcine a pro me je to totalni nesmysl.

plakát

Nekonečný příběh 3 (1994) odpad!

Stupidni a nejhorsi dil, ktery jsem kdy videla. Ani to kamerove zpracovani nestoji za nic a ty postavy z rise fantazie vypadaji take desne. Dej je slaby, Falco vypada take hrozne, vubec ne roztomile jako v prvni casti, kdy jsem byla jeste jako male dite prijemne prekvapena a patril k mym nejmilejsim pribehum

plakát

Bez dcerky neodejdu (1991) 

Jistym zpusobem je ten film zajimavy, i kdyz poukazuje negativne na nabozenskou muslimistickou viru. Ale ja zastavam ten nazor, ze v techto statech se jinak zije a pro nas to neni tipicke, jen malo lidi by se dokazalo do jejich spolku zaclenit. Pred rokem jsem se nekoho zeptala, jak je to s jejich svatky jako "Ramadan" a z meho pohledu jsem to poradne nepochopila a nikdy bych na tu cestu nevstoupila. Pred par lety tento snimek na me pusobil velmi poucne, i kdyz tu nema tak velke hodnoceni, davam presto za ctyri.

plakát

Rain Man (1988) 

To byl opravdu brilantni filmovy zazitek a protoze nejsem typ divacky, ktera se u kazdeho pribehu rozplace, tohle me sebralo. Dustin byl v nejlepsi forme a ta role mu primo sedla a jeho priprava byla opravdu genialni. Mam radeji filmy z 80-tych let a tento patri mezi mezi me oblibence:-)

Ovládací panel