Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

REC

REC (2007)

Asi můj nejoblíbenější horor!! Taky si myslím, že španělé dělají jedny z nej hororů!! Když jsem se na to díval poprvé, tak nebyla chvíle, kdyby mi nešel mráz po zádech, na to že tento film je spíše nízkorozpočtový tak se dost povedl. a konec filmu?? to nebudu ani komentovat, to musí každý vidět :) uua!

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Clint Eastwood jeden z mých nej herců tentokrát jak sám zrežíroval tak i odehrál hlavní rolí skvělý film a dokázal jak u Million Dollar Baby, že na věku nezáleží a čím starší tím lepší ! Tentokrát zahrál starého veterána na první pohled nepříjemného a rasistického dědka, ale děj se tak skvěle vyvine, že je napínavý až do poslední chvilky která je dost silná na city. Gran Torino je přímo krasavec a Film je přímo luxusní a jen ho doporučuji! 5* !!

Training Day

Training Day (2001)

tento film mám moc rád, hlavně roli Denzela a Ethana Hawka.. připomíná mi špínu u lidí a nebo jak ojebat s ostatníma věcma..myslím že ten film má grády...hlavně drsná kára :D

Město bohů

Město bohů (2002)

Pravý peklo v přímým přenosu z Ria !! Tak tomuhle filmu já říkám pravý "" Město bohů "". Na první pohled krutej a chudobnej život ve slamech, těžkej prodej drog a a zabijácký gangy co se s ničím nemazlí... Na podívání tohohle filmu chce trochu té kuráže. Tvrdý film co vystihuje život z Ria je ve filmu skvěle vidět a nejhorší na tom je, že je to bohužel REAL, ne jak v klasické americké střílečce. Moc se mi líbilo jak film byl sestříhaný po příbězích a bezchybně natočený!!

Matrix

Matrix (1999)

Skvělé Sci-Fi a dohromady akční film. Matrix je pro mě skvělý film se spoustou výborných efektů a triků, kterých jsem v té době u moc filmů nezaznamenal. Myslím že lepšího herce než je Keanu Reeves bych do toho filmu nedal a tvrdý černoch Morfeus v podání Laurence Fishburnea nemá chybu. plná palba jedině :)

Fontána

Fontána (2006)

Film Fontana je pro mě jedna z Top srdcovek! Ten film se mi moc líbí a myslím, že fantastická báseň ze tří odlošných dob o lásce,smrti a životě v podání mého oblíbeného režiséra Darrena Aronofskyho a skvěle zahráné role jak Hugha Jackmana, tak i Reichel Weisz nemá chybu. Po prvním shlédnutí jsem byl překvapen a film moc nechápal, ale i tak se mi moc líbil a nechal ve mně jakou si jiskru a film jsem musel vidět znova a znova. Vím, že film má hodně odpůrců a nechápajících diváků, ale pro mě je víc než úžasný a moc rád si ho znova pustím :)

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Zas extra Fanda STAR WARS nejsem, ale je to pro mě jedno z nej Sci-Fi. Neznám každou postavu ze všech 6 epizod úplně na spaměť, abych se mohl rozepsat na celou stránku o kladech a záporech jaký má tento film a celkově všecky epizody. Pro mě je George Lucas a John Williams skvělá dvojka, skvěle natočený film + brilantní hudba. Nic mi tam nechybí a myslím že Pomsta Sithu je jedna z nejlepších epizod. Ze začátku kde Anakin působí jako nejvěrnější a milující Jedi a končí to temnou stranou, kde se stane Mr. Vaderem se mi moc líbí a myslím že bojové akce nechybí nikdy dost jako v dalších epizodách. Myslím, že když George Lucas nechal natočit poslední 3 epizody dříve skrz dobové efekty, tak že na prvních třech se doslova vyřádil a dodal tomu tu hvězdnou korunu :) 5* !!

Americká krása

Americká krása (1999)

Kevine, Kevine,... ještě že jsi nakonec tu roli dostal, a obstál si na výbornou! Tom Hanks je sice úžasný herec, ale do toholhle filmu, by mi vůbec neseděl a už vůbec ne do této role. Prostě nemá chybu! každý musí vidět a zhodnotit podle sebe. Pro mě 5* Oscar zasloužený!

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Zastrašení od drog a závislotsi na televizi a pořadech co mají přitahovat lidi ?? Těžko říct co Aronofsky chtěl u každého diváka tohohle filmu aby u něj vyvolalo.. každopádně po mém prvním shlédnutí jsem byl celkem v psychu, každej ze čtyř hlavních hrdinů skončil docela špatně a působilo to na mě silnou schízou, ale to jsem přesně od Darrena čekal :) jeho filmy se mi moc líbí a jako skoro vždy dávám plnou palbu :)

V zajetí rychlosti

V zajetí rychlosti (2005)

10* minimálně!! tento film ve mě nechal moc a rád si ho vždy pustím.. A Hopkins to zahrál bravůrně, je to napínavé, vtipné akorát a konec na kapesník.. + rychlé motorky a auta, moje oblíbené,... jeden z mých nejlepších životopisných filmů. 100% spokojenost při každém shlédnutí