Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (22)

plakát

SuperStar 2021 (2021) (pořad) 

Dobře, chcete dělat další superstár. Ale proboha, tak tam aspoň nedávejte zase Pagáčovou a Bagárovou.  Proč? Za co? Vždyť o tom nemaj ani šajn. Céčková herečka z Ulice a zpěvačka z reality šou, obě s déčkovou inteligencí a vyjadřovacími schopnostmi.  Habera a Mareš by si snad zasloužili kvalitnější  a duchaplnější spoluporotkyně. Oni dva už si něco odkroutili a mají určité zkušenosti. Proč to nezkusit trochu pozvednout a nedat tam někoho s osobností, kdo má k hudbě vztah a fakt tomu rozumí? Myslím, že by se to ve výsledku vyplatilo.  Co třeba Irglová, Dusilová, Radúza atd. atd. Ale ne nova nezklame. Nikdy nejde do risku, nikdy nejde s dobou. Nikdy nepřekvapí. Opět cílí na primitivní pudy, na diváky Ulice a Růžové zahrady a pokračuje v trestuhodném ničení vkusu českého diváka.

plakát

Přes prsty (2019) odpad!

Nic tak nechutného jsem snad nikdy neviděla. Po zhlédnutí mi bylo z filmu fyzicky zle. Kolečko musel úplně zešílet, už jde jenom po prachách, hodně smutný. Je možné, že se ten samý člověk podílel na scénáři k Okresnímu přeboru?

plakát

Atlanta (2016) (seriál) 

Paperboi ftw

plakát

Pošta pro tebe (2005) (pořad) odpad!

Přestaňte to už vysílat, jako fakt.

plakát

SuperStar 2020 (2020) (pořad) odpad!

Superstar má stále ještě velký potenciál. Je to typ pořadu, který na českých televizích zoufale chybí. Produkce bohužel tento potenciál vůbec nevyužila. Proboha proč je tam neuvěřitelně nesympatická a afektovaná Pagáčová? O její inteligenci a odbornosti radši nemluvit. Co má společného s hudebním průmyslem? Bagárová taky není ideální volba. Škoda. Mohli z toho udělat parádní záležitost.

plakát

Horem pádem (2004) 

Českej pokus o Guye Ritchieho opravdu vyznívá hodně trapně a amatérsky

plakát

Jiná liga (2019) (pořad) 

Super záležitost! Méně nagelovaných týpků s vybělenými zuby než v jednom pondělním pořadu jedné komerční televize. Více zajímavých věcí o fotbale a mnohem akčnější. Díky kluci. Jen tak dál. Good luck ! A znělka nemá chybu.