Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (335)

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Překvapilo mě, že mě to bavilo. Jako nemůžu říct, že bych s někým z nich soucítila. Se slečnami, které mu skočily na lep, už vůbec ne. Na jednu stranu mě fascinuje, že někdo dokáže takových podvodů, které proházejí. to, že ten člověk má několik osobnostních poruch, je , ale to, že zároveň musí mít inteligenci vyšší, než kdokoliv jiný, je tedy evidentní. Zajímalo by mě, jestli by byl tak úspěšný u žen, kdyby házel na Tinder fotky, kde se neválí na jachtách a podobně. Asi, ne, co? Ať si kdo chce, co chce říká, většina těch holek byla zaslepená luxusem a penězma. Nicméně na druhou stranu zlatokopka se asi vyznačuje jinak, ale lehčí formu zlatokopectví v tom vidím i tak. To, že frajer si dneska žije stále ve stejném luxusu, nijak nezasažen špatným svědomím.

plakát

Zkáza paní Grace (2020) 

Celkově to není žádná pecka, ale ve finále je to zajímavý případ s překvapivou pointou. Od začátku nic moc, pak začne Grace vyprávět a objevuje se nádech zajímavosti, pak lehce utichne, ale na konci si to zase o něco polepší.

plakát

Matky (2021) 

Po shlédnutí ukázek, to vypadalo na velmi vtipný film, ale ve skutečnosti to zas taková pecka není. Jasně, do ukázek se dávají ty nej scény, aby to nalákalo diváky, ale pokud to ve finále jsou ty jediné nej scény v celém filmu, je to špatně.

plakát

Americká vražda: Rodina od vedle (2020) 

Ano, dělo se to, děje se to a dít se to vždycky bude. Ale pokud to člověk vidí takhle autenticky, je to trochu jiný pohled. Hrůzostrašnější.

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Seriál mě mile překvapil. Ve většině případů mě nebavilo vyšetřování případů (kromě těch, které souviseli s příběhem). Krimi zápletky nebyly až tak propracované, což je možná škoda. Asi tak v polovině série jsem si říkala, že už je to zbytečně natažené a že nejspíš nedokoukám, ale pak se to tak nějak rozjelo, začalo to mít "šťávu" a poslední dva díly 5. série jsem byla nadšená.

plakát

Žena v okně (2021) 

Kniha rozhodně lepší, ale zase takový propadák to není.

plakát

Hlava Medúzy (2021) (seriál) 

Tak trochu vykrádačka Angely Marsons, ne? Vcelku nepodařená.

plakát

Párty Hárd (2019) 

To je tak nechutný, odporný, laický a trapný a sračkoidní, že je to téměř geniální.

Ovládací panel
4 body