Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Usínám a chtěl bych se vrátit o nějakej ten rok zpátky, bejt zase malým klukem, kterej si rád hraje, který je s tebou.

Vedlejší účinky

Vedlejší účinky (2013)

Dokonalý film o velmi zajímavém a současném tématu který vyvrcholí v dokonalou pomstu. Začátek se trošku táhne ale po pár desítkách minut to stojí za to.

Nelítostný souboj

Nelítostný souboj (1995)

Přátelství, odhodlanost, čest ale také zrada a další lidské vlastnosti jsou v tomto příběhu z prostředí kriminálníků asi nejlépe zfilmované a to všechno za mistrovských výkonů Al Pacina, Roberta De Nira a daších.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Spory o tom jestli je tohle kultovní nebo nekultovní nebo legendární nebo o tom že ještě než Tarantino cokoliv vydá tak už je to půl roku předtím kultovní mě nezajímají. Tohle se prostě povedlo. Prostě se na to koukni. Nepochopíš na poprví a řekneš si, co to je za blbost? Koukni znova. Pořád nic? Tak znova. Stále se ti to nelíbí? Ok, v pohodě, vždyť o nic nejde, ale za mě je to neokoukatelnej film této planety. Dá se na to dívat pořád.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Ve zktratce je tohle pro mě zatím nejsilnější příběh o tom, jak člověka dokážou zkur*it peníze. 100%

Kids

Kids (1995)

Syrové, úchylné, otevřené... Přesně jako já v šestnácti :-) A vlastně pořád. Mladík jehož cílem je dostat každou co si zamane si neuvědomuje, že díky své nemoci, o které neví, všechny vlastně zabije. Člověk na to může koukat jako na vzpomínku na léta kdy řešil jen kde sežene dobrej model a kterou dostane do postele, nebo jako na varování že nechráněnej sex může bejt ve výsledku docela nepříjemná záležitost... Z filmu mám pocit jakoby to vlastně nebyl film, ale jako kdyby kamera sledovala určitej čas bandu mladejch puberťáků, to se mi na tom líbí nejvíc.