Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Maverick

Maverick (1994)

Nádherný western s pokrovým nádechem. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Tolik vtipů a humorných situací, že si to prostě musíte pustit vícekrát. "Uřízne vám obě ruce a nesmíte přitom ani ceknout"

Kolja

Kolja (1996)

Bezchybně napsané dílko plné Svěrákovského humoru, skvělých záběrů a nádherné hudby od pana Soukupa. Podle mě absolutně oscara hodný film, o čemž svědčí i fakt, že pokaždé když to někde vidím, klidně i od prostředka, prostě se musím dodívat až do konce. "Složenky, vy krávy zelený, nenažraný."

Horší už to nebude

Horší už to nebude (2006)

Skvělý Will Ferrell s jeho naivním výrazem a krásná Maggie jsou opravdu sympatická ústřední dvojice. Originální, zábavné, s mistrovskou hudbou a samozřejmě nechybí nějaká ta romantika. Právoplatně patří k mým nejoblíbenějším. PS: Děj si vás vždy najde.

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Už jen když chcete sdělit někomu název této humorem přetékající směsi, tak... Viděl jsem to snad stokrát a pokaždé se válím smíchy, hlášky tu padají asi jak Windows bez service packů. "Byli někde na venkově, bučely tam krávy"

Láska přes internet

Láska přes internet (1998)

Samotář v Seattlu dovedený k naprosté dokonalosti. Romantická klasika, kterou jsem viděl tolikrát, že ji znám nazpaměť a nikdy neomrzí. "-To udrží ty westsideský liberální cvoky, pseudointelektuály ... -Čtenáři, říká se jim čtenáři"

Svět podle Prota

Svět podle Prota (2001)

Velmi silný a originální příběh s naprosto skvělým Kevinem Spaceym. Překrásnou hudbou a atmosférou, co vás nepustí ani na chvíli. Prostě mistrovské dílo ve všech směrech.