Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (76)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Stará garda opět v akci, aby si ukázala, že jim ještě tvrdnou péra. Efektivní střih a nabušenej soundtrack stejně jako v původních Expendables. Moc se mi zamlouvá i nová krev v podobě Liama Hemswortha. A vůbec mi nevadilo, že akce v Expendables 2 je jako něco z video hry nebo parodie starých akčních filmů, kdy jsou tisíce vystřílených nábojů, všechni věci na kusy, ale naši hrdinové nemají ani škrábanec :)

plakát

Naboř a ujeď (2012) 

Palmer a Shepard se zjevně stále ještě učí. Zatím co statické scény jsou v pořádku, akční scény vyžadující hodně pohybu kamerou jsou docela všední. Nerovnoměrná akční komedie, kde není ani moc akce ani moc komedie, ale je pravda, že sem tam se objevý trochu hloupé zábavy a vtipků o rasismu, sexu a homofobii.

plakát

Atlas mraků (2012) 

"Naše životy nejsou naše vlastní. Od narození až do hrobu, jsme vázáni na ostatní. V minulosti a součastnosti z každého zločinu, a každé laskavosti, jsme zrodili naši budoucnost." Originální, jedinečný film svého druhu. Odvážná tvorba, která může jedině v kině vyvolat úžas a reflexi.

plakát

D-Tox (2002) 

Je to zvláštní, ale i mě dokáže podceňovaný film uspokojit. Vykouzlit se z toho dalo, ale mnohem víc. Toho kdo psal ten diravej scénář bych přetáhl tyčí po hlavě, ať se příště víc snaží, bo samotný film občas postrádal logiku.

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

To není tak přesvědčivý jako starší trilogie, ale Bourneův odkaz má pořád co říct. To ale nemění nic na tom, že nejzábavější a nejlepší část filmu byla ta na Aliašce nebo kde hned na začátku. Potom to šla kvalita jen dolů.

plakát

Soudce Dredd (1995) 

Nemyslím si, že by Stallone hrál Dredda špatně, jak na něho všichni plivou. Podle mě hrál dobře ve špatném příběhu......

plakát

Šest výstřelů (2012) 

Jako vždy JCVD bere své děti na palubě svých nových filmů, nyní Christopher Van Varenberg hraje zasvěceného amerického ambasadora. Ze 115 minut klidně mohli udělat 90 a bylo by to záživnější a poutavější. Nicméně 6 Bullets ukazuje docela dobré herecké schopnosti Van Damme, což mě opravdu baví. Akce je tam dostatečně, příběh normálka a navíc 6 Bullets má opravdu nudný soundtrack, co dělá film levný a povrchní. Podle mého názoru Assassination Games byl mnohem lepší a duo Van Damme a Scott Adkins bylo perfektní.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Divoce extravagantní, divoce násilný, směšně odporné a neskutečně zábavné, ale také pozoruhodné a o zhoubném šílenství rasismu. Tarantino zanechal jasně čitelný podpis, který nejde jen tak přehlédnout.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Cítím, že film by byl lépe propracovaný, kdyby hlavní důraz byl kladen tvrdém a fascinujícím komplexu Toma Hardyho. To je ale pouze malá chyba v jinak velmi zábavném filmu, který opravdu zachycuje atmosféru doby. Na nic si nehrát a oslovit i mladší publikum tím jak to opravdu v té době v Americe vypadalo byl parádní nápad. Doba to byla velmi brutální a možná i proto tam je více než jedna scéna, která může způsobit více citlivému divákovi menší záškuby :)

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

"Kurva! Kurva! Kurva, kurva, kurva! Kurevský Kuvajťani! Kurva nesnáším židy, nenávidím mravence a nesnáším kurva Peršany, ale co kurva nesnáším ze všeho nejvíc jsou zasraný Kuvajťani! " Ďáblův dvojník je film, na který se tak těžce dívá,a stejně tak je i zábavný. Dvoj role Dominica Coopera je Oskaru hodná. Oba muži mají své hlasy, moresy a výstředností, které je okamžitě umožní divákovi rozeznat.