Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (111)

plakát

Prázdniny s Broučkem (2024) 

Film by se hodil více do televize. Je to takový jednoduchý příběh s docela příjemnou letní atmosférou. Nečekejte velké herecké výkony. Lukáš Příkazký to zachraňuje svým sympaťáctvím. Alespoň mi v kině nebylo za tvůrce vyloženě trapně, ale peníze by se daly využít smysluplněji než jít na tento počin.

plakát

Gentlemani (2019) 

Tohle byl tak nudný film, že jsem myslela, že ho vypnu. Nechápu zdejší nadšené komentáře.

plakát

Kráska a zvíře (1971) (TV film) 

Jana Šulcová byla opravdu krásná. Pohádka se mi líbíla svou atmosférou.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Konečně česká komedie, která není vyloženě trapná. Herci v hlavních rolích hráli opravdu uvěřitelně.

plakát

Wednesday - Season 1 (2022) (série) 

Seriál se mi líbil. Jenna Ortega se pro tu roli narodila. Pozitiva: černý humor, skvělé hlášky Wednesday, atraktivní vizuál. Negativa: málo propracované postavy, rychlé střídání scén bez větší návaznosti. Největší zklamání: kdo je monstrum (to mě zamrzelo :-) ) a konečné dopadení monstra (tahle scéna by potřebovala mnohem víc emocí).

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Zase tak dobrý tenhle film nebyl. Řekla bych, že to byl nejslabší díl. Momenty z Rocketovy minulosti byly opravdu dojemné, ale moc víc film nenabízí.

plakát

Ztracené město (2022) 

Bohužel, i když film vypadal v upoutávce slibně, je dost chabý. Mezi ústřední dvojkou nepanuje ta správná chemie, scénář nepřináší žádné překvapení, napětí. Některé scény, které měly být vtipné, jsou jen otravné (linka s Lorettinou vydavatelkou), záporák je k smíchu (promiň, Danieli). Ocenit můžu vlastně jen krásnou přírodu Dominikánské republiky a Brada Pitta, který hraje perfektně.

plakát

Bullet Train (2022) 

Taková pecka, jak tady všichni tvrdí, to není. Hlavně by to potřebovalo pokrátit. Postava Joey King byla hrozně otravná. Ale ostatní postavy povětšinou vtipné, akční scény svižné, jako jednohubka ucházející.

plakát

Bezmocná (1995) 

Pohodový film, který si nehraje na velké intelektuálno a prostě jen baví. Paul Rudd byl úžasný už zamlada ;-)