Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (61)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Veliké zklamání a pro mě zcela nepochopitelné promarnění skvělé příležitosti. Samotný svět Star Wars skýtá až neskutečné množství možností a potenciálních kreativních nápadů. Tento díl se však jen veze na vlně úspěchu předchozích dílů. Nemá to myšlenku, nemá to nápad, nemá to jednoduše nic. Celý film zachraňuje jen pár vydařených efektů a to je přeci jen trochu málo.

plakát

Ulovit miliardáře (2009) 

chápu, že tenhle film spousta lidí odsoudí a některé herecké výkony,jako např. Kateřina Sedláková jsou opravdu nemožné. Ale nalijme si čistého vína,ono to tak fakt funguje. Ta obrovská hrouda patosu má ve svém jádru úžasnou podstatu a myšlenku. Za mě 50%

plakát

Fair Play (2014) 

příběh ze kterého tuhne krev v žilách, který poukazuje na tak často zapomínanou brutalitu komunistického režimu. Já osobně vroucně děkuji bohu za to, že to skončilo. Doufám, že jednou provždy

plakát

Oliver Twist (2005) 

Je velmi zvlaštní porovnávat knižní předlohu a filmové zpracování. Zatímco kniha se jen hemží černobílími postavami a žid Fagin je zde vylíčen zcela zaporně, ve filmu z tímto člověkem začináte soucítit a ze zcela černobílích rysů se hned stávají rysy šedé. Film mi dal přesně to,co mi v knize chybělo, hlubší rozvinutí hlavní dějové linie,namísto vytváření stále nových,kdy by se jinak vše vyřešilo už o 100 stránek dřív. Tim však rozhodně nechci hanět knižní předlohu a skládám hold jak Charlesi Dickensovi, tak Polanskému.

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Taková pohádka o Johnny Depovi a jeho kníru. Těch narážek na něj bylo opravdu přiliš, kolikrát jsem pochyboval co je vlastně hlavní téma. Nic proti Johnymu ale on sám film rozhodně nezachrání,přestože svou roli nehraje vůbec špatně. Za mě slabší tři.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

je to vlastně tak strašně nevtipné, že jsem se u toho válel smíchy. Nejlepší herecký výkon podal bezpochyby kámen...

plakát

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 

Jsem opravdu rád,že Anakin nesnáší písek,protože je drsný obtížný a špinavý ale ptám se proč, proboha proč musím takovéto nesmyslené dialogy poslouchat v mé oblíbené filmové triologii a ke všemu v podání zcela nemožného Christensena?

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Podrobnosti naleznete na našem webu TN.cz

plakát

Události (1993) (pořad) 

Býval to vynikající publicistický pořad, ale v poslední době se začíná poněkud pokomerčťovat. Už se zde také dovídám takové informace,jakože Petřiček z Třebíče jde zítra poprvé do školy, že se tam moc těší, a do školy to nemá daleko a že podobných dětí je po republice celá řada.