Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Planeta opic (1968) 

Absolutní špička v žánru vědeckofantastického thrilleru!!!! Jeden z nejlepších filmů všech dob!!!!! Varující a až mrazivý konec tomu dává FILM NA VĚČNÉ ČASY!!!! Špička.Není co dodat

plakát

Muži v naději (2011) 

Bezvadná česká komedie.Zase jeden z těch lepších filmů posledních let.Lepší jak ženy v pokušení!!!

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

ČTVRTÝ DRUH JE FILM KTERÝ SE ZAKLÁDÁ NA SKUTEČNÉM PŘÍPADU!!!!!! A TO TAKY JE VÁŽENÍ A MILÝ!!!! PŘEKVAPENÍ ROKU!!!! OD ZAČÁTKU DO KONCE JETO NAPÍNAVÉ A VELICE ZNEPOKOJUJÍCÍ !!!!!! ČEMU SE DIVIT VŽDYT PŘESNĚ TAKHLE SE TO DĚJE PO CELÉM SVĚTĚ!!!!! VYNIKAJÍCÍ JE TAKY HUDBA K FILMU!!!!! ZÁVĚR:MY LIDI JAK ČTU DOLE TY RECENZE,TAK MY, VY JSTE VŠICHNI MATERIALISTI, POKUD TO NECHYTNETE TAK NEUVĚŘÍTE!!!! JÁ VĚŘÍM A VĚŘIT BUDU!!!!

plakát

Tenká červená linie (1998) 

VYNIKAJÍCÍ VÁLEČNÉ DRAMA!!! VELICE BOLESTIVÉ VÁLEČNÉ DRAMA KTERÉ SE NEDÁ POPSAT...VYNIKAJÍCÍ OBSAZENÍ HERCŮ,VYNIKAJÍCÍ HUDBA,VÝPRAVA,KAMERA!!!!

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

Absolutní triumf v éře 80ROKŮ!!!!! Špičkový, zlatý a můžu říci že nejlepší Trilogie v 80letech!!!!! To co vymysleli pánové Steven Spielberg a George Lucas,to nemá v dějinách filmu obdoby!!!!!!!!! Vynikající dílo po všech stránkách!!!! Znova a zase musím říci že 80roky byly jsou a budou nejlepší filmy všech DOB!!!!!!

plakát

Krotitelé duchů (1984) 

Mega hit 1 i 2 díl všech dob!!! Naprostá senzace v oblasti sci-fi komedie!!! Zlaté 80 léta! Jak říkám:to všechno vynikající už bylo natočeno=80 ROKY!!! Vynikající hudba,speciální efekty a obsazení!!!!

plakát

Critters (1986) 

Zlaté 80 roky!!! 1 a 2 díl vynikající sci-fi horror komedie všech dob!!! Filmy z mého dětství zase znova dokazují že Critters anebo Gremlins jsou a budou vynikající filmy všech dob!

plakát

Poslední hvězdný bojovník (1984) 

80 roky!!! Kino mého mládí ,toje poslední hvězdný bojovník!!!! Vynikající sc-fi film režiséra Nick Castleho,super triky,obsazení atd.Přesně takhle jsem to chtěl zažít i já jako náctiletý....Vlna 80tých sci-fi filmů je bezedná a má samé poklady!!! To co se natočilo v 80tých letech,tak to už se netočí a nejsou nápady!!!!

plakát

Vetřelec (1979) 

Zlaté 80roky!!!! Absolutně nejlepší díl z celé ságy!!!!! Nadčasový film,hudba.speciální triky,výprava atd!!! Mega film na věčné časy!!! Jeto už dlouho co jsem viděl tento vědeckofantastický horror a můžu s klidem říci,že nikdo se mu nevyrovnal a taky nevyrovná!!!! Na tu dobu absolutně špičkové triky!!!! Atmosféra filmu je tak dokonalá,že vás zarazí do sedačky v obýváku!!! P.S. S Tímto filmem jedině Domácí Kino.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Špičkové kino ve všech oblastech!!! Adrenalin od začátku do konce!!! Zase jeden z nejlepších filmů za rok 2010!!! Liam Neeson jako šéf a hoši z elitní jednotky jsou opravdu machři!!!! Dlouho jsem se tak nepobavil jako tomu bylo u tohoto mega filmu!!!!! Zasloužených 5 star!