Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (93)

plakát

Joker (2019) 

cinema paradiso!

plakát

Žena (2017) 

Výborná studie vztahu, obětování se pro druhého a postavení žen ve společnosti. Film, u kterého je druhá projekce zcela na místě - všechny ty pohledy, rozhodnutí a řešení situací, které se napoprvé mohly zdát zcela mimo mísu - všechno to najednou dává smysl a na člověka dopadá s o to větší silou. Glenn Close famózní.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Brechtův zcizovací efekt v praxi, pár nadprůměrných komediálních scén (základní instinkt top), spousta “násilí “ a stylovej soundtrack, ale nic co bychom už v trochu jiné podobě neviděli v jedničce. Jen těch kultovních filmových referencí bylo víc, což velice potěšilo.

plakát

Největší showman (2017) 

“sedmnáctka” se vážně povedla, po dlouhé době rok napěchovanej tím nejlepšim. A hned u dvou snímků máte na konci pocit, jak kdybyste do žil dostali injekci štěstí, vedle Wonder je to právě Jackmanův tyjátr s parádním soundtrackem.

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

film roku, nádherně vystižená dobová atmosféra, ani se nechce věřit, že je to z roku 2017. Rozhovor otce se synem - jedna z myšlenkově nejsilnějších scén vůbec.

plakát

Nit z přízraků (2017) 

skvělá Vicky Krieps a důstojné rozloučení pro Day-Lewise. Jeho a Andersonovým nedostižným vrcholem ale stále zůstává There will be blood.