Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

The Big Bang Theory se dá nazvat podle mě jen nejlepším serílem současnosti. Nejlepší k party je určitě Sheldon se svými nápady, teorriemi, zvyklostmi a frázemi! :D Moc fandím Leonardovi a Penny, protože jsou pro sebe jako stvoření. Taky jdme vážně moc zvědavá co se nakonec vyklube ze vztahu Sheldona a Amy :D :D

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

První díly byly cekem nudné, Dexter se zaobírá až moc svým kodexem, taky seržant James Doaks to tam kazí, ale postupem času jsou díly čím dál lepší a zajímavější. Nejlepší řady, počínaje přelomem 3. a 4. řady, jsou nápadité svým dějem. Opravdu se mi lídí Deb! :D

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Příběh matky a dcery. Je zajímavě a komicky zpracován. Často se vyskytuje ironie, hádky, aférky a rodinné neshody. Co se týče mě, hodnotím tento seriál jako cekem dobrý.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Velmi dobrý seriál...v mnohém překonává Stmívání. Má děj, kterým dokáže diváka zaujmout. Musím ale přiznat, že teď bohužel děj poněkud pokulhává a není už tak nápaditý a zajímavý.

plakát

O princezně se zlatým lukem (2002) (TV film) 

Celkem hezká pohádka, co zaujme svým dějem. Jediné co mi asi vadí, je podivné přemísťování postav. Například Štěpána je v záběru na levo od princezny a v příštím okamžiku je na pravo, i když obraz nepřetržitě zabírá prostředí kolem princezny. Možná, že se předpokládalo, že si toho jen málokdo všimne, takže to je asi má jediná výhrada.

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

To jsme si myslela, že 3. díl Mumie bude lepší. Už i ten 2.díl byl nezajímavý. Byly tam vloženy komické chvilky, ale děj nic moc. Čekala jsem víc... :/

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Podle mě lepší zakončení nemohlo být. Scénárista všichni, kteří se na tvorbě filmu podíleli, si zaslouží obrovké uznání. Pár drobných výhrad by bylo, ale ty jsou docela nepodstatné v konečné podobě filmu. Tohle je určitě ten nejlepší díl v celé sérii Harryho Pottera!

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Nejlepší zfilmovaná komedie v podání serálu, co jsem za dlouhou dobu viděla. Super!

plakát

Princezna se zlatou hvězdou (1959) 

Konečně nějaká pohádka, na kterou se můžu dívat. Dokáže zaujmout akcemi, ale má v sobě i romantické chvilky. Podle mě je to jedna z nejlepších starých (československých) pohádek.