Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Prvních 10 řad (Classic Simpsons) je za šest hvězdiček. Zbytek jde lineárně dolů. Nejhorší je, když se neumí odcházet, pak se chtě nechtě už jen opakujete. A politická nekorektnost, která "Simpsny' dřív zdobila je ta tam.

Futurama

Futurama (1999)

Futurama je skvělá, ale pět hvězdiček ji přece jenom dát nemůžu. Rozhodl o tom fakt, že kolegy Simpsonovi můžu každou (i slabší) epizodu vidět nesčetkrát (taky že jsem každou viděl nesčetkrát), ale epozodu Futuramy vidím poprvé - skvělý a po druhé - nuda. V tom je pro mě jádro pudla. Good news, everyone! --- Look, when everybody stops being stupid... --- Bite my shiny metal ass! --- Hududududu --- Scrufy, the janitor. --- Walking on sunshine, nanana

Transformers

Transformers (1984)

"Transformers! More than meets the eye!" Opravdu více než se zdá, přes veškerou naivitu a infaltní nápady a akce, to žeru i ve svých postpubertálních letech.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Krásný britský humor (MADE IN BRITAIN) , který se nebojí dělat legraci sám ze sebe. Občas vybuchnu smíchy, jindy se zase přiblble usmívám, vím, že se mi The IT Crowd líbí, ale zase takový převrat v seriálových dějinách to není, proto lepší 4*. FIRE (exclamation mark) FIRE (exclamation mark) HELP ME (exlamation mark:D PS: Líbí se mi detaily, třeba ten, kdy Royovi zatím v každém díle nějakým způsobem teče krev:) PS: První řada je lepší než ta druhá.