Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Pořady (10)

Top Gear 2010

Top Gear 2010 (2002)

Televizní pořad s hlavičkou Top Gear se sice objevil na televizních obrazovkách už v roce 1978, nicméně do dnešní podoby tak jak ji známe a milujeme ji Richard Hammond, Jeremy Clarkson a James May převedli až v roce 2002. Skvělé až někdy matoucí recenze aut, bláznivé crash testy a dech beroucí speciály, při nichž si moderátoři koupí ojetá auta a vyrazí na road trip napříč některou zemí a to vše v podání skvělého tria moderátorů, bez nichž si většina fanoušků a ani já už dnešní Top Gear neumí ani představit. Pro mě osobně je Top Gear nejlepší motoristický televizní pořad na světě.

The Grand Tour

The Grand Tour (2016)

Po celou dobu trvání prvního dílu jsem měl na tváři přihlouplý úsměv, jelikož to, co jsem postrádal v novém Top Gearu, je zde zpátky v plné parádě. Mám tím samozřejmě na mysli trio moderátorů, kteří tvoří 95% úspěchu daného pořadového schématu. Jsem moc rád, že se kluků "ujal" Amazon, protože se původní Top Gear začal tak nějak opakovat. The Grand Tour má opět tu svěží jiskru, kterou jsem zhruba u posledních dvou řad postrádal. Je zde také znát, že producenti tentokrát "nekecají" do jejich práce, takže kluci mají volnou ruku při realizaci jejich šílených nápadů. Je zde znát, že každý díl má o mnoho větší rozpočet než celý TG na BBC. Je zde znát, že to co Jezza, Hamster a Captain Slow dělají, dělají s láskou a se svým typickým suchým humorem, který je katalyzátorem neskutečných dialogů. Jsem zkrátka nadšen a dojat, že JSOU ZPÁTKY! (Prime Video)

Mezi dvěma kapradinami

Mezi dvěma kapradinami (2008)

Tohle je tak ujeté a šílené, až je to ve výsledku naprosto geniální! Between Two Ferns má totiž přesně ten styl humoru, který mám tak moc rád, přičemž se nebere tak moc vážně jako některé jiné pořady stejného formátu. Zach Galifianakis for president!

Conan

Conan (2010)

Podle mého jedna z nejlepších talk-show na světě. Conan ví jak zabavit a pobavit publikum, zve si skvělé hosty a pokládá jim trefné otázky, a nesmím zapomenout na jeho speciály, zvláště na Bezradného Pařana. Sice jeho humor nesedne každému, ale do mého vkusu se strefuje pokaždé přesně.

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

Craig Ferguson je po Conanovi mým dalším nejoblíbenějším moderátorem talk-show. Na jeho show mě asi baví nejvíce ta jeho vynalézavost, s jakou si dokáže poradit s otázkami, jenž mu pokládají někteří hosté či diváci. Samozřejmě musím vyzdvihnout i jeho největší pomocníky-robotického kostlivce Geoffa a splašeného koně Secretariata.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Mám rád suchý anglický humor Grahama Nortona, jenž používá při svých rozhovorech s hosty. Graham Norton má tu úžasnou schopnost, že z hostů vytáhne všechno. A samozřejmě nesmím zapomenout na Grahamovo pověstné červené křeslo. Mým nejoblíbenějším dílem pořád zůstává díl s opilým Markem Wahlbergem, s nímž už tak dokonalá talk-show získala nový, zcela netušený rozměr.

Jimmy Kimmel Live!

Jimmy Kimmel Live! (2003)

Skvělá talk-show se skvělým Jimmym Kimmelem. Nemůžu se přestat smát při jeho narážkách a naschválech, které dělá Mattu Damonovi a ještě lepší jsou Damonovi pomsty vůči Jimmymu. Samozřejmě nesmím opomenout jeho spolumoderátora, mexičana Guilerma který chodí na různé akce s flaškou tequily, a opíjí se s celebritami.

Špinavé práce

Špinavé práce (2005)

Mike Rowe je skvělý a vtipný moderátor, který neváhá vyzkoušet ty nejtěžší práce, které existují. Zábavný a poučný pořad o těch nejšpinavějších a nejodpornějších pracích s hláškujícím moderátorem.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

V rámci reality show celkem ojedinělý počin, jenž si mě už od první série získal a od té doby ji sleduju pravidelně. Skvělý moderátor a úžasně promyšlené úkoly, kterými soutěžící musí projít.