Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Film je pro mě takovej remake Public Enemies, akorát z pohledu Policie. Jakože Public Enemies pro mě byli zklamání, tak Gangster Squad nikoliv. Spousta akce, výborný obsazení a skvělej retro styl (aka Mafia rulezz). Fakt moc pěkný!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Djangoooo!!! Typická Tarantinovka - mrtě krve, hromada sprostejch slov, černej humor a samozřejmě i malá role Quentina. Jamie Foxx předvádí výtečný výkon spolu s Christophem Waltzem. A pak přijde na scénu DiCaprio, kterej udelá na scéně pořadnej bordel! Další věc která stojí za zmínku je hudba, ta byla dokonalá! D-J-A-N-G-O

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

"The world will look up and shout "save us!" but I'll whisper: 'NO!". Tahle hláška mě nadchla už v traileru a ve filmu by se o ní dalo říct, že odpálí kolotoč událostí a vlastně tak nějak celý film. Film z říše dokonalých! Dokonalé herecké obsazení. A ta hudba? Jimi Hendrix, Bob Dylan no waaaau!! Jediný co se mi na filmu nelíbí je závěr, kdy můj oblíbenec nedopadne úplně dobře. :( Jinak samozřejmě plný počet!!! *****(*)

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Tak pardon, ale tohle se hodně povedlo!!! Seriál až nebezpečně konkuruje mému velice oblíbenému Prison Breaku, co se kvality a napínavosti týče. Každý díl má úchvatný spád a po skončení každého dílu se neskutečně těším na další. A po shlédnutí finále první série jsem zůstal jenom sedět s otevřenou pusou. Ano, opravdu dokonalý seriál! 5* je jasná volba!

plakát

Komando (1985) 

no ty vole, dlouho jsem neviděl takovou komedii :D nesmrtelnej Arnie je fakt boží :D akorát nevim jestli to bylo braný vážně, nebo fakt jenom jako sranda :D v tomhle filmu je naprosto dokonale vidět, že Arnie je fakt herec 1. třídy.... :D

plakát

Projekt X (2012) 

Tak tenhle film mě naprosto rozsekal. Naprosté EPIC párty, plná mnoha WTF momentů! Chci někdy něco takovýho zažít! Chcílema jsem si i myslel, že se to opravdu stalo. Perfektně natočené a prostě masakr! Tohle musí vidět každej. ENJOY! ****

plakát

Temné stíny (2012) 

když jsem viděl trailer, jméno režiséra a obsazení, řekl jsem si, jo to bude asi dobrej film. Ha, zmýlil jsem se... Tak nějak příběh o ničem a celý mi to přišlo trošku nuda. Pár vtipných scén a mistr Johnny Depp si ty dvě hvězdy zasloužej.

plakát

Muž na hraně (2012) 

Hodně negativních komentářů a procentuální vyjádření filmu naznačuje, že film asi nestojí za nic. Ovšem po shlédnutí filmu musím říct, že se mi to hodně líbilo. Poměrně kvalitní herecké obsazení a opět doplněno nějakou nádhernou herečkou (Genesis Rodriguez). Můj závěr, ač mě to samotného překvapil, *****.

plakát

Total Recall (2012) 

Film nepatří do kategorie TOP, ale stojí zato ho vidět. Kvalitní herecké obsazení (včetně nádherné Jessicy Biel a Kate Beckinsale) a nádherné speciální efekty. Dobře se na film kouká a *** je tak akorát. =)