Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

I když sem první říkal že to bude naprostá blbost tak mě to mile překvapilo je to daleko zabavnější než původní spider-man sice mi tam chybý trochu víc akce ale co už.I když je to vlastně zkopírovaný tak je to podle mě lepší než původní spider-man.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Na tenhle film sem byl dost zvědavej a su rad že sem na to šel do kina byl sem přijemě překvapen opravdu zajimave sci-fi plné akce parádní scenař prostě ten film nema chybu

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Dnes sem byl na Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 a nevím co ktomu dodat rozhodně je to lepší než 1.část která byla chvilkama nudná což se nedá říct o části druhé která byla napínavá,dramatycká a akční takže su toho názoru že 2.část je nejlepší díl z dlouhé filmové ságy Harryho Pottra.

plakát

Trosečník (2000) 

V tomhle filmu Tom Hanks podal neuvěřitelný výkon.Tento film je neskutečně dramatický.Tento film si musí každý zamilovat je to neskutečná podívaná a stojí to zato se na to podívat víckrát což se u moc filmů nedá.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Dne jsem na tom byl v kině ve 3D a bylo to super ale nevím jestli by mě to tak natchlo ve 2D.Ale ve 3D jsou dobré efekty takže jsu z fimem spokojen.

plakát

WrestleMania XXVII (2011) (pořad) 

Od té doby co sleduju Wrestling především WWE sem si WrestleManií nenechal ujít jeto jedinečná show na které se utkají ti nejlepší Wrestleři.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Tenhle fim sem uplně nesnášel ale včera sem se na něj podíval a nebyl tak špatný jak se mi zprvu zdálo.Taky tomu pomohlo to že tam hrají dobří herci jako třeba John Travolta, Samuel L. Jackson má to i v celku dobrý příběh.

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Tenhle seriál byl a myslím že ješte je populární a zajímavý je škoda že už jse nevysílá ale rozhodně byl užasný plný tajemna a napětí a zajímavostí přeju si at ho zase vysílají.