Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (354)

plakát

Zábavný park (2009) 

Mám pocit, že jsem naletěla názvu: Zábavný...park. No příliš zábavné mi to nepřišlo, na druhou stranu to ale bylo koukatelné a jako obraz ze života vydělávajících si studentů prožívajících první lásky vydařené, civilní. Ale nijak zvlášť. // Opravdu se Kristen Stewart už neumí jinak zatvářit?

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Parádní záležitost. Dlouho jsem se tak nezasmála... Herecké výkony jsou perfektní, hlavně postava Kryšpína :-) Takovéhle adaptace bych ráda viděla pořád.

plakát

Julie a Julia (2009) 

Nebýt teatrální Meryl Streep, která se mi v téhle extravagantní póze líbila, není důvod se dál dívat na vykosťování kachny. 2 a půl *.

plakát

Katka (2009) 

U sledování dokumentů si vždykcy říkám, jakou náturu jejich tvůrci musí asi mít: silnou. Hodně silnou. Zaznamenávají až neskutečné příběhy a nemohou do nich nijak zasáhnout, nijak je ovlivnit. Jen se na to dívat a obraz předávat ostatním. Helena Třeštíková patří mezi ně - kouká na třicetiletou Katku, která si do břicha, v němž roste nový tvor, píchá heroin a nekomentuje to. A já ji za ty časosběrné výjevy obdivuju. // Čtrnáct let ze života narkomanky Katky je vtěsnaných do 90 minut působivé podívané. Nedalo by se ani spočítat, kolik hektolitrů Katka vybrečela. Ale přitom nevyvolává soucit... Pláče sama nad sebou. Uvědomuje si, co MUSÍ udělat... ale taky si uvědomuje, že na to zkrátka nemá. Katka je ztracený případ (a je stále V pasti, jako tomu bylo před několika lety). Ale tento dokument ztraceným rozhodně není.

plakát

Muž, který nebyl (2001) 

Nemám slov. The Man who wasn´t there je zkrátka a dobře excelentní (existenciální) záležitostí, která se nedá popsat, to se prostě musí vidět.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Sherlock Holmes změnil tvář a taky charakter. A stále mu to sluší.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Dobrá reklama. Slabší film. Dobrý efekt. Slabší účinek.

plakát

Merci ! (2003) 

Zasmála jsem se taky. Děkuji.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Filosofie hlavního /ne/hrdiny, který je doma v letadle (ovšem ne s hlavou v oblacích), mu podkopla vlastní nohy. Mít prázdný batoh je fajn, netíží... ale je to pořád jen batoh. A navíc prázdný. Film Jasona Reitmana ale prázdným rozhodně není.