Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (13)

plakát

Lidice (2011) 

Tak tohle je od českých filmařů jedna z nejlepších prací, kterou vytvořili jediná smůla je, že se jedná o ojediněle dobře natočený český film s pravdivou základnou.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Příšerný ani to není ke sledování. Je to nekoukatelné a má to příšernou hudbu a co nejvíc štve že člověk zapne novu a tohle pak nova cinema zas tohle fuj! nemam sílu to shlédnout je to spíš pro ženský.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Pěkné i z hororového žánru který moc nesleduji. Se mi to líbilo. Výborné a supr Depp.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Dobré ale vyvrcholení bude teprve ta pravá pecka alespoˇpro mě a doufám že se nepletu. N 2 části tobyl dobrý nápad dají do 7 stejně jako kniha a to je lepší než na úplném konci půlku vynechat. 4*. Pokud bude vyvrcholení stejně pěkné jako v knížce při jejímž čtení sem byl napjatý pak doufám že na úplném konci budu moci dát 5*. Kdybych byl na literárních stránkách kniha by si jich za dobrý konec 5 zasloužila a proto doufám že to stejné půjde i na zpracování monumentálního konce. Pokud ne bude to škoda. A konec by rozhodně na 5* už podle knihy pokud bude dobře zpracovaný měl být. Pokud konec odfláknou bude to zklamání.

plakát

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984) 

Potemělé pro mě méně zábavné než díly další a mě se nějak takto pojetí boje v chrámu a úniku, či záchrana vesnice a dětí jako výsledek méně pozdávaly ale jo to stále dobrý film. 4*

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Dobré! Ford po letech jako dobrodruch zpět. Rusáci ho prohnali on našel syna a ztracenou lásku. Trochu mi nesedělo to že z toho udělali mimozemšťana vracejícího se do vesmíru po tom co jeden ze 13 dostal zpět lebku a z chrámu vědomostí (pokladu) nezbylo nic. Nakonec však i interdimenzionální bytosti jsou námět, který mě se nezdá ale oni ho dokázali dobře zpracovat. Přesto mohl mít film víc efektů ikdyž chápu že chtějí Indymu zachovat ten starý dobrý méně efektní záběr. Těch efektů ale při novém zpracování mohlo být víc. Sečteno podtrženo mínus za málo efektů a pro mě nepříliš dobrý námět. Takže 4*. Ani nechci zjišťovat jestli se čekalo 19 let na scénář (radši), protože pokud by tomu tak bylo tak by mé hodocení kleslo na 3* možná 2*. Pokud se scénář rodil před filmem, pak to zas tak špatné nebylo.

plakát

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 

Pár dobrých a akčních momentů jinak zdlouhavé místy nudné a hašteření Willa s Elizkou dokumentovalo jen zmar. Z pirátů nejhorší. Singapur, poslední bitva, Davy Jones a Brabossa to nejlepší. i tak koukatelné a rozhodně to aspoň za 3* stálo.