Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (234)

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Pro mě velké zklamání! Chápu, že se tvůrci snažili být originální, když se rozhodli po jistém čase oprášit Akta X. Ale mohli najít daleko lepší příběh než tenhle. Ten by se nehodil pořádně ani jako klasická epizoda seriálu! A oni to udělali jako celovečerní film?! Tenhle tah jim prostě nemohl vyjít. A dvouhlavý pes to nemohl zachránit.

plakát

Andělé a démoni (2009) odpad!

Po přečtení knížky vidět takový paskvil!!! Kéž bych ho neviděl!

plakát

Apokalypsa (2006) 

Nechápu negativní hodnocení k tomuto filmu, ale co hlavně nechápu je, jaktože tento film nehodnotil ani nepoctil svým komentářem slovutný mistr golfista, když se v komentáři u Donnieho Darka tak rozplýval svojí nedočkavostí na něj! Nejspíš zapomněl:-P

plakát

Arachnid (2001) 

Sen byl perfektní!

plakát

Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 

Pokračování je také velmi zdařilé! Jeho příběh a vtip nemá chybu!!! Čekám na další a to s očekáváním!

plakát

Barbar Conan (2011) 

Opravdu jsem od tohoto filmu nic nečekal a to nic jsem také dostal, takže bych mohl být vlastně spokojený. Proto ta jedna hvězda, jinak by to byl jasný odpad! Necharizmatičtí herci, kteří se na své postavy vůbec nehodili, snad až na Rona Perlmana. O hlavním hrdinovi se raději ani zmiňovat nebudu, protože bych vulgarismy rozhodně nešetřil. Předražená výprava, kterou se snažili vykompenzovat chybějící hloubku příběhu, no prostě zhovadilost!

plakát

Big Lebowski (1998) 

Úžasný koktejl snad všech možných citů a vše spojeno dohromady silným poutem humoru. Prostě úžasní bratři Coenové.