Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Ouija (2014) 

Stále se sama sebe ptám, proč vždy přežije ten hlavní vůdce party? Právě on by měl být na "blacklistu" mezi prvními. Co se týká děje, občas nějaké lekačky byly velmi dobré, ale spíše většina byla očekávaná, takže děj průměrný. Jinak dávám veliké plus "milé" babičce na vozíčku, která to s hlavními postavami myslela jen a jen v dobrotě :D.

plakát

Maturitní ples (2008) 

Možná jsem v tomto filmu hledala trochu originalitu, ale tu jsem hledala, jak už teď vím, naivně. Film byl pro mě zklamáním (tedy na konci), myslela jsem si, že když je hodně podobný Vřískotu, tak třeba skončí jinak, ale bohužel se zase našlo pár přeživších.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Toto byl můj první film, který se zabýval rasovou problematikou, která je velmi častá. Film na mě velice zapůsobil a dojal. Uvědomila jsem si, že některé chování lidí (hlavně bílých) vůči "barevným" je v dnešní době na denním pořádku a bohužel někdy s tím není co dělat. Proto jsem moc ráda, že tento film na toto poukazuje a hlavně, že lidé najdou i odvahu na to upozornit.

plakát

Očista (2013) 

Jediné dvě slova... Jsem nadšená. Už dlouho mi v kině neuběhl film, tak rychle, bylo to jako kdybych se koukala na 5-minutový film. Originální charakter hlavního vůdce smečky zpodobněný hercem Rhysem Wakefieldem byl vynikající a dával filmu originální scény u kterých jsem se musela i pousmát. Každým rokem dělat očistec i v naší milované domovině , tak hlavní myšlenka je - nebýt chudí ani nemocní a třeba bychom i přežili. P.S hlavně se nenechat obalamutit "milými" sousedy.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Konečně po dlouhé době nějaký film, který je originální a je to absolutně nejlepší nápad. Sice jsem stále čekala na vyvrcholení zápletky, které jsem se na konec nedočkala, ale i tak to na mém úžasu nic nezměnilo.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Z této série byl pro mě tento film nejnudnější, ale zase byl nejoriginálnější, protože koukat se znovu na jejich pařby, kdy si nic nepamatují, tak by to bylo ještě větší utrpení.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Musím uznat, že u toho to dílu jsem se asi zasmála nejvíce. Je to pěkná blbost, ale plná dobrých scén.

plakát

SuperStar 2013 (2013) (pořad) odpad!

Jak tak koukám, tak všichni zde mají stejný názor vystihnutý v jejich komentáři. Tato soutěž už je ohraná, skoro stejní porotci veprostřed s osobou, kterou bych nejradši sestřelila. Není co jiného dodat prostě stupidita roku.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Chytlavý děj, dobré herecké výkony. Skoro nic nelze vytknout.