Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

John Wick 2 (2017) 

Wau efekt je pryc, nenudil jsem se ale taky nefandil.

plakát

Návrh (2009) 

Vždycky potěší, když si pustíte žánrovku a navíc dobrou. Bullock i Reynolds jsou dobří, dávají to, co se očekává. Pohoda.

plakát

Divadlo Raye Bradburyho (1985) (seriál) 

Bradbury je mág, jeho povídky jsou nejinspirativnějším počinem, s kterým jsem se seznámil. Uhrančivé a fantasktní v mnohém nepřekonané. Seriál jsem viděl v televizi předtím, než jsem je četl. Zajímavý, rozhodně ve mě zanechal stopy a určitě bych si jej pustil i dnes.

plakát

Poldové z Hill Street (1981) (seriál) 

Koukám, že jsme dělali všichni to samé:). Jo na tenhle seriál jsem se těšil a měl ho rád. Dnes si vybavuju velmi velmi málo. Byla to ale prima parta.

plakát

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) (seriál) 

V hlavě mi utkvěl nepřehlédnutelný Jeffey Combs, já ho jako Brunta prostě nepoznal. Pět hvězd, přestože to na začátku moc nevypadadlo. Fajn partička.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Nejlepší scifi seriál všech dob před příchodem holo zábavy.

plakát

Zajatci robotů (1989) 

Hustotka, kterou jsem videl na OK3 a vzpominal na ni dlouhych 15 let, nez jsem ji znovu objevil a posleze shledl. Nostalgisch za ctyri.

plakát

Neuvěřitelná cesta (1993) 

Tenhle film jsem viděl na základce v dnes už neexistujícím kině Hvězda v Plzni. Pamatuju si, že se jim film přetrhl a asi 10 minut se čekalo. Můžu tomuhle filmu dát pak míň než 4 hvězdičky? Ne, líbil se mi a jsem rád, že to domů zvládli všichni.