Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (61)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Je mi to vlastně líto, ale poslouchat v kuse tříhodinovou ne(řízenou) řetězovou smršť keců, to by umořilo i vola. Viděl jsem hodně ukecaných filmů , ale tohle opravdu nebralo konce. Kamera , zvuk , herci , dobře odvedená práce. Dialogy bych se fakt učit nechtěl.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Příliš dlouhá stopáž na udržení pozornosti filmu až do konce . Neustálé lízání si ran , funění , plazení , vyhrabávání , nahánění atd. bez nějakého odpočinku nebo flashbacku mně natolik unavilo , že jsem vypadl z děje a už jsem se nechytl . Kamera opravdu nekompromisní a po zásluze Oscar . Leonardo si ocenění už konečně zasloužil , ale spíže za to co pro film za celou svou dosavadní kariéru udělal , ne přímo za Revenanta a já mu ho upřímně přeji .

plakát

Osm hrozných (2015) 

Kdyby jen po celý film jezdil dostavník zasněženou krajinou prozářenou sluncem za hudby Morriconeho , udělal by Quentin lépe . Takhle to byla především užvaněná nuda završená prvky explicitního násilí , nic víc .

plakát

Letní lásky (2014) 

Jsem prvnííííí :-) a mám tu čest dát plný počet . Krásná atmosféra a zahráno jedna radost , že by za vše mohla ta elektrárna ? Podívaná to byla přímo elektrizující .

plakát

God's Pocket (2014) 

Film pro ty , co umí vnímat i jiné věci než jen obraz .

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Po delší době česká komedie s chronicky známými herci , která mě neurážela, ale mile pobavila nenásilným a srdečným humorem v tom správným timingu.

plakát

Pohádkář (2014) 

Naprosto zbytečný film postrádající jakoukoliv invenci , nebo kreativitu , prostě 90. minutová nuda . Film pro umělou zaměstnanost herců .

plakát

Revival (2013) 

Na filmu jsem byl v zahradní hospůdce , kde promítali Čadíci . Musím konstatovat , že i po 4. točených to bylo k uzoufání ploché , herecky nevěruhodné a scénář ani nebudu komentovat. Podle mě jen film natočený ke splnění nějakých pokroucených kvót české kinematografie a aby herci měli co dělat . V tomto filmu kreativitu a filmové umění ( jde to i v komediích ) nehledejte .

plakát

Donšajni (2013) 

Já to pochopil . Tenhle film nefilm , natočený potroškovsky má náš národ skládající se z 90 % dutých hlav , nenásilným způsobem přiblížit k vážné hudbě . Troška točí filmy pro duté hlavy , které duté zůstanou a Menzel se rozhodl s tím něco udělat .

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Nechal jsem se ukecat a i podle hodnocení místních bardů jsem do toho šel . Tyhle žánrově nesourodé sra..ky , kde člověk neví , jaké zakřivení obličeje má při sledování zvolit , ale opravdu nemusím.